yeah..da nak new year!!! (^_^)


 Eeeeeee..sat je kan..pejam celik pejam celik da nak dekat abes taun 2010 ni.. sepangjang 2010 apa yang korang dah capai eh? ada kemajuan tak? ke kemunduran sikit2..hihihhhi.. Tak kisah la apa pun hasil yang korang dah dapat sepanjang 2010 ni, janji korang dah try yang the best k. Kalo try tak best tu lantak korang lah..

As for me, 2010 ni banyak menguji kesabaran gua.Banyak betul pahit yang tepaksa gua lalui dalam taun ni. Macam taun lepas 2009 pahit nye gua tepaksa kehilangan abah tersayang. Tapi taun ni lagi banyak la..macam2 yang datang. dengan ragam maknusia yang pelbagai dalam idop gua lagi makin memeningkan pala hotak gua ni je.

Tapi walau papepun, slagi gua di beri kesempatan untuk bernafas, gua akan try gak do the best yang gua boleh selagi gua terdaya. Haaa..lagi satu kan.. 2011 gak adalah taun nak buat duit untuk gua.Yihaaa..jom make money (betul ke ayat gua ni??huhuh) !! Gua harap2 dan bedoa sangat planning gua yang 1 ni to wat duit bnyk2 akan tercapai gak.. insyALLAH...

2011...LU TANAK KAWEN KE??????hahahahahaha..ni gua dah agak dah akan jadi soklan pebret skema peperiksaan nih. erm..mcm biasa gua pun da setel dgn jawapan awal2 dah. takpela...gua bagi laluan kat kawan2 yang dah ada jodoh tu kawen dulu k. gpun gua da malas la nak pikir pasal kawen ni.wat semak pala hotak gua je.
So, mak,alang,acik,acu,tok, kawan2 and the geng.... please ehh jgn dok tanya pasai kawen lagi kat orang..orang dah malas nak layan la..kalo ada jodoh orang kawen la nanti.kalo tade,orang tima je..janji hidop orang hepi and tak nyusah kan orang lain dah ok wat... kalo ada laki dalam hidop orang pun tapi hanya tau nak sakit kan hati,nak wat orang nangis tak guna gak kan?baik layannnn je idop solo and orang pun tak hurt much. but if 1 day Tuhan da cakap orang kena b sombody's wife, orang kena tima gak la..smuanya kan dari Dia. cuma orang tak nak hegeh2 mencari tapi last2 orang yang merana..tu jee...

Ok lah..gua nak siapkan wishlist gua untuk 2011 nih.da mcm panjang je wishlist ni.Muahahahaha... 


pssst2..leh tak  nak letak gua nak jumpa kim kardashian dalam wishlist ni???muahahaha...sengal gua nih!!

4 comments:

Abang Jonni said...

huhuhu... tak pernah but azam bila taun baru.... sbb tak pernah tercapai.....


asyik tido je...

DyaMohd said...

hahaha..wat je abg jonni..tecapai ke tak blakang kire.janji ada gak target tuh kan.hihihihi...

Heidi Shafiq said...

hahaha.. wat wishlist pjg2 smpai 3ari bace pun x abis.. :P

DyaMohd said...

hahaha...yg pjg tu bukan mende..space je lebih..bajet kasi pjg je pun.muahahaha :p