seks maniac!!!

ARGHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gua tensi ni..tensi tahap power rangers pink dah ni!!!
Gua da start ngamuk2 ni dari smalam lagi. ape punya nasib la tido gua di ganggu. kalau mak gua ke,famly gua ke yang ganggu tade la gua marah sangat2 kan...



Tapi tido gua di ganggu oleh jantan gila sex yang dok wat phone sex!!! memang cilakak la lu jantan.. dah la lu call tu dah dekat2 pukul 2am tau tak??? dah la buat gua cuak.lagi2 call pagi2 camtu coz kalau call pagi2 camtu selalunya emergeny call. gua tengok2 number tak kenal.dengan mamai nye gua pikap la. skali hambek ko, dia kasi gua dengar suara pompuan terjerit2 gersang. gua pun suspect tu cite porn arr.. cam haram doe...!!lu nak layan porn ke,lu sangap ke jangan la kacau gua.gua tak kenal lu tau tak!!!

Pastu dalam dua kali dia call gua tak pikap dah. dia keep on calling lagi.dasar jantan tak sunat abes ni gamak nye. gua geram gua pikap la..gua memang dah ngamuk gila ni. gua tanya dia " weh jantan, ko nak cari sape ha???apesal pangai cam haram sangat ni??" tau dia cakap pe.. " saya nak cakap dengan awak la sayang..." ya  Allah... meremang bula roma gua weh dengar sora dia. dengan cakap macam manja2,mrengek2 macam dah sangap bagai....memang sah lu ni GILA SEX!!!!

Gua trus letak fon tu then silent..Y gua silent tapi tak off trus?? sebabnya, gua nak tengok bape banyak kali lagi dia nak call. patu gua tido dalam perasaan marah + takut gak weh.. skali pagi ni gua bangun tengok ada 50 miskol dari number jantan gila tu!! demmit la lu jantan..!! memang lu ni dasar jantan sundal la..gua tak kenal lu tapi gua agak2 lu main tembak2 je number fon gua kan.lu try luck je ni.kalau dapat awek yang sangap gak leh layan lu smalam memang nasib lu baik ar kan...

to sape2 yang nak try rase call jantan sial ni kan..ni haa gua kasi number dia.. 0147578759 ni haa mamat.gua da kasi iklan pecuma num lu ni.lu suka pemes2 ni kannnnn... lu orang try arr..gua pun tatau kalo number ni maybe dia guna untuk kacau orang je ke or memang dia guna daily. apa yang pasti lu memang jantan sial gila sex!!!

4 comments:

Heidi Shafiq said...

hahaha.. bangang giler org tu..

DyaMohd said...

mmmg bangang giler la..kalo mlm ni dia wat hal lagi siap la...

Abang Jonni said...

harharhar...
ada gak org camtu yer...

DyaMohd said...

mula2 igt da pupus..rupa2 nya ada je org camni abg jonni weh..gila nih..