jom join bloglist shara 2011

Hihihihi... semenjak blaja2 jadi blogger ni kan..ni la 1st time gua nak try2 join sumting best yg dari blogger2 yg lain.. Dis time gua  nak join bloglist dari cik shara munge kite tau.. 

kenape gua nak join bloglist cik shara ni ye???

1. sebab kat blog cikshara ni manyakkkk kawan2 blogger yg lain.so leh la kenal2 share2 cite dgn org lain kan.. (^_^)

2. sebab..mesti la sebab gua suke BW skodeng2 kat blog cikshara ni..kalo tak watpe gua nak join bloglist dia kan?

3. sebab..seba..sebab... blog cikshara KALER PINK!!!hahahaa..itu adalah kaler pebret gua maaa...


meh kita tgk sape cikshara ni ye..org nye cute mute mcm gua gak..hihihih

haaa..ni la cikshara mungeee..comey tak???mcm gua masa mude2 dulu pun ada..muahahahah..opss..telebey sudaa...

shara cakap kena letak kategori untuk entri ni..erm..kalo gua letak "jejaka kachak" leh tak shara??hahahaa..opss..gua gurau je k.. sure la gua letak under "gadis idaman" kan..dah 2 kategori tu ke yg shara letak..hehehehe...


3 comments:

sharaBUNGA said...

tq sudi join syggg :)
love u more la

sharaBUNGA said...

tq sudi join syggg :)
love u more la

DyaMohd said...

lov u 2345678910 la cyg..hihihi (^_^)