Bisu

Penah tak dalam korang kapel2 ni, pastu kapel korang kena pegi jauh2 pastu korang lost contact dengan kapel korang???
Korang tak dapat call dia,sms dia.Even dia pun sonyap je..Nan hado nak sms or call korang. Nak reply sms korang lagi la haraaammm kan..demmit!
Bila korang dalam keadaan camni,apa yang korang akan buat ye? Nak cakap kapel korang tu dah lama pegi,tak gak. Ada la dalam 2 3 hari je baru dia sampai sana. Tapi dah mute mcm speaker rosak yang gua dah baling dalam parit depan rumah gua je.
Arghhh!!! gua really2 tensi ni..Takpe2.. We will wait and see.. Apa nak jadi lepas ni jadi lah. HAKUNA MATATA!!! Huh!!

7 comments:

irina_namaku said...

sabo yang.. dea mungkin ada masalah kat sana... masa nie dia perlukan sokongan dan kepercayaan yg penuh...

DyaMohd said...

hurm..dah abes pk +ve nie..takpela..bg 4 5 ari lagi c how..kalo senyap gak,mls pikir dah la..
dah penat jadi awek yg asyik nak kena pikirkan yg terbaik je dlm hubungan.suppose nya dalam hubungan kena la sama2 kan..
takpe2..try be +ve bnyk2 lagi ni.muahahaha

irina_namaku said...

itula... benci bila selalu kena jd org yg memahami.. tp menggadaikan perasaan sendiri... ada org pernah amek kisah or risaukan kita... sabar dulu... bg dia masa k... or else we should take care bout our own feeling dear..

DyaMohd said...

betul kak..dah penat sgt2 dah jaga perasaan org lain and bekorban.sumtimes rasa mcm baik takde dari ada..hahaha.
cuma dya pegang ayat tuhan duga sebab DIA tau kita mampu and DIA duga untuk hambayg DIA sayang.kan kak?? :)

irina_namaku said...

betul tue.. Dia hanya bg ujian dan musibah kepada org yg Dia sayang....

DyaMohd said...

hurm..yess!! da dapat energy bnyk ni..tengs a lot kak!!muah3!!!

irina_namaku said...

muah2x... kuat yea!