Teka-teki otomen!!

Soalan : Apa beza daun betik ngan tangan perempuan?
Jawapan : Daun betik boleh melembutkan daging yang keras, tangan perempuan dapat mengeraskan daging yang lembut.

Soalan : Apa beza antara susu kotak ngan susu badan?
Jawapan : Susu kotak kena cucuk dulu baru hisap, tapi susu badan kena hisap dulu baru cucuk.

Soalan : Haiwan apakah yang pertama sampai ke bulan?
Jawapan : Burung punai (Neil Armstrong punya)

Soalan : Apa beza tayar kereta dengan kondom?
Jawapan :Tayar kereta kalau bocor boleh menghilangkan nyawa, kondom plak kalau bocor boleh menambahkan nyawa.

Soalan : Apa yang mahal pada BMW
Jawapan :Huruf W. Cuba tukarkan W ngan X. Jadi BMX. Kan murah tu...

Soalan : Rumah apakah yang gunakan banyak air?
Jawapan : Rumah terbakar

Soalan : Hitam, panjang, dipeluk dan diapit dua paha.
Jawapan :Orang sedang panjat tiang talipon.

Soalan : Ubat apa yang tak ada kesan sampingan (side effect)?
Jawapan : Viagra dan Krim membesarkan apa yg kecil. Kesan dia ke depan,bukan ke samping.

Soalan : Waktu dia hidup orang menyanyi, bila dia mati orang bertepuk tangan.Apa dia?
Jawapan :Lilin kek harijadi.

Soalan : Bibir bertemu bibir. Tangan asyik meraba lubang. Mata terpejammenikmatinya. Wat apa tu??
Jawapan : Orang sedang meniup seruling.

Soalan : Apa nama sudirman masa kecil?
Jawapan :Sudirboy.

Gua pun tatau sape la yang cipta teka teki camni..yang unsur2 kelucahan tu lo orang pejam sebelah mata jela eh..coz gua pun main copy paste je ni.nama pun da besar kan.yang elok tu hamek..yang tak elok,kasi baling jauh2..
LoVe (^_^)

7 comments:

Anonymous said...

kau ni mmg suka berlucah-lucah.
sangap kote ka?

hamzah ian said...

kah kah kah.. apesal tajuk teka teki otomen????

Cik Hasnah said...

salah pilih tajuk teka teki ni~

Anonymous said...

astaga budak ni....dah rosak nih.... -Abang Jatt-

+d.O.Y.A.h+ said...

ahhahaa~ sedap :P

DyaMohd said...

ola mr/miss anon!! pehal lak cakap aku suke lucah2.ni cite je kan.aku tak mention pun benda2 or terms2 lucah tu.yg ko baca pastu g paham as lucah tu ko la yg otak kotor.aku da tulis kt atas tu ni aku tatau sape nye teka teki.bace elok2 dulu der.jgn main maki2 org ckp sangap2 bagai.siap sebut K*T* smua.aku takde sebut pun mende2 alah tu..

DyaMohd said...

hamzah: har..har..har..tah..tetibe je tadi bos aku kuarkan patung otomen anak dia letak dlm beg dia.tus kuar tajuk otomen ni..

cik hasnah: ni tajuk spontan je nih..

doyah: sedap???pe yg sedap nye?

banjat: nyah kau dari sini!!muahahaaha.. :p