perlu ke pretend dlm idop???

Can we pretend that airplanes
In the night sky are like shooting stars?
I could really use a wish right now
Wish right now, wish right now


Hurrrrm...siyes gua suka sgt2 dgn lagu ni...tapi makin lama bila makin gua dengar lirik dia kan, gua rasa macam ada related lak dgn life gua ni.Huhuhuhu.. PRETEND????? gua rasa gua banyak pretend dalam life gua ni.and gua rasa bukan dalam life gua je.Tapi most of people pun pretend je dalam life dorang kan. Tak kira la dalam bentuk apa pun, tetap ada pretend tu gak.

Macam gua, gua da mula sedar banyak benda yang gua lakukan bukan datang dari hati gua sendiri. YES, GUA TAK IKHLAS lakukan smua tu. Gua tepaksa lakukan and and PRETEND dat i LUV IT SOO MUCH!!! Tapi jgn salah paham lak ye.bukan smua benda yg gua lakukan tu tak ikhlas..ada la certain2 benda yg tak payah la gua nak cite kat sini.

Tapi benda paling hebat yang gua rasa ,bila gua pretend yg gua ni tade any problems and leh lak tu menghappy kan diri gua sendiri depan org lain. Huh!!! sungguh sokrang pretender a.k.a CLOWN yg agak hebat la. Tapi kan bagi gua,kadang2 tak salah pun kalo kita jadi pretender ni and pretend we are the most OK people.Betul tak??? Sebab benda tu gak leh watkan org lain bahagia. Macam gua,if gua tak hepi pun,asal kan pe yg gua wat tu dapat bg kegembiraan utk org lain, gua da puas hati sgt2.

Sambil2 pretend tu pasang la niat agar 1 hari nanti, kita tak perlu pretend apa2 lagi dalam life kita. Sebab kadang2 kan, terlalu lama pretend dalam idop ni, buat gua penat sangat sangat sangat....so,  I WISH I DO NOT NEED TO PRETEND MORE IN FUTURE...amin..


2 comments:

shahjiehan said...

lgu die mmg sedap~ tp lirik hampeh

DyaMohd said...

hehehehe....part rapping tu mmg agak hampeh skit la.tp tetap best gak.. :)