lelaki suka dada je eh?

Tengok title entry ni mcm lucah2 je kan? Tapi tu bukan maksud aku k. Actually masa dok belek2 server opis aku ni kan,aku tetiba je tringat member2 masa college time dulu.Member2 yang bikin pecah kepala, riuh kelas smua la. ABE,BOYAK,ECAH,USNI,FAREED,SHOUN,KECIK,SYED(syed ni dah jadi exco PKR dah ni)...mish u all sangat2. Tapi apa related  nya entri ni dgn korang eh???

Hehehe..mesti la ada related nya kan.Aku tingat masa kita dok lepak2 kt kiosk sambil aku dengan ecah dok pow teh o ais si syed tu..ngeee..lalu je awek2 cun mesti korang ushar2.Specially si ABE.tapi yang pasti part dia ushar tu aku dah tau dah kat mana.wkakaakaka..muka tu nombor dua.DADA itu amat penting.sorii Abe..aku telah memfofularkan ko kat sini.

So,aku nak tanya korang2 yang baca belog aku ni la kan,specially untuk kaum2 MAN ni.bila korang nampak sorang awek lalu,kat mana korang ushar dulu?jgn tipu kalo korang cakap korang ushar cara dia bejalan plak ye? Ai tau lah coz kawan2 ai majority nye MAN and ai tak banyak kawan gegirl wokeh.heheheh..

Aku tau korang mesti ushar kat dada awek tu dulu kan?tapi sampai sekarang ni aku stil tak paham kenapa?Kalau ushar muka dulu ok la aku paham sebab kalo muka tarak cun,sure korang tak mau nengok dah kan. Tapi dari muka turun ke DADA pulak.Haa..ni yang aku nak tau sangat2.Aku tanya kat boipren aku pun dia tak boleh nak bagitau aku pe sebab nya. So,tolong ye geng2 MAN ni share kat sini.huhuhuhuhu...

 Haaa..skali syok2 ushar korang nampak dada awek tu macam ni.Agak2 lari tak korang??? (pic lindsay lohan ni aku copy kt google k)  (^_^)

3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

isk menakutkanlah

DyaMohd said...

hahaha..kalo lah dada pompuan camtu kan kak.harusss jadi gorila.muahahahaa

mat ari said...

suh cukur.hahahaha