gua suka berak beramai2..

Muahahaha..issue berak plak dah..ni smua sebab baca blog hamzahian ni. asyik2 pasal berak ja..Tarak pa..gua tetap sooka..hehehe..Latest entri mamat amzah tu gi citer pasai dia share 1 toilet bowl dengan akak dia masa dorang dalam age 3 4 tahun camtu. Siyes gua gelak sampai nak tekoncing beb.Bukan gelak pasal citer dia tu,tapi pasal image yang dia lukih dalam tu. Gua tabik inspektor shahab la sama lu amzah..huuhuhu..

Bila da baca entri berak2 tu kan..gua pun tetibe je tringat peristiwa berak gua masa kocik2 dulu. Gua ni masa kocik dulu agak la nakal walaupunnnn orang cakap gua lemmbab a.k.a snails skit..ngeee...ala.tu propa je beb.bila orang tengok gua lemmm camtu pastukan orang takleh nak agak la gua leh wat nakal pedajal2 ni..pandai gua kan?muahahaha...

So masa kocik2 dulu,gua slalu lepaking kat umah tok gua.Umah tok gua ni ada pasir yang amat best untuk main2 wat ala2 bob the builder tuh. Masa tengah best2 main ni,tetiba je kazen gua yang laki ni nak membuang.Masa tu jambanzz umah tok gua kat luar rumah and til now pun still kat luar lagi.(gua tak penah guna jambanzz ni til now woo..coz gua takut.ngeeee..) ok,back to the crita..kazen gua ni pun lari la lelaju menuju ke arah jambanzz tu.tapi malang nye ada orang lak yang sedang guna.Cian weh gua nengok kazen gua ni.Terkepit-kepit dia nahan taik tu.

Then gua pun dengan lagak heroin nya cakap kat dia, g arr berak kat pasir sana tu.pas berak ko kambus arr balik lubang tu.Senang kan..kazen gua laju je lari g korek lubang pasir.Gua dengan geng2 kazen yang lain pun tolong dia korek lubang.so,dia pun melepass la dengan jayanya nya..Yang best nya,pas je nengok kazen ni membuang,yang lain2 ni pun memakatkan diri menjoin aktiviti berak dalam lubang pasir ni.Muahahaha..da bebaris panjang je dok cangkung ramai2.Pas sudah,kambus balik elok2..Pastu gi cabut bunga tok gua,cucuk kat puncak lubang yang kena kambuss tu.muahahahaa..
kalau la masa tu gua da pandai cakap omputih macam skarang ni, mau je gua letak banner, MY TAIK WAS HERE!!wakakakaka..sengal kan gua ni.. ngeee...

gua tak pandai lukih.tapi lebih kurang camni arrr kubu taik tu berbaris..muahahaha..

3 comments:

chik said...

ceh pengotoq betoi ang lydia..hahahahaa..siap wat pacak bunga..hahahaha....aku berak lam parit ja..hahaha...cukup time sambil berak dok ushar taik kaler apa masuk lam parit..muhahahaha

Cikbelog said...

hahaha konpem bunga bunga tu tumbuh mekar je kan..hahaha lawak2

DyaMohd said...

hahahaha..hg lagi pengotoq weh.dok uhsar lak taik kaler apa.bunga tu smua segar bugar wooo..mcm2 jenis taik yg jadi baja.muiahahaha