gua suke layout baru ni!!!!!

Yihaaaa..... Hari ni gua sangat2 berasa hepi. Sebab nye, today blog gua telah di make over kan.. bukan gua je yg pandai gedix2 nak di make over kan, but blog kesayangan gua ni pun sama ye..

Pada pukul 1.30PM tadi,dgn rasmi nya Header dan juga template gua telah berubah wajah. Kalo dulu ianya berwarna merah hitam now dah betukar ke putih pink yg bagi gua kaler ni mencerah kan pemandangan blog gua ini. Huhuhuhu..

dis is previous header blog gua..ni pun orang yg wat kan..thanx to Encik FD coz sudi gak tolong gua bikin header cool nih..



ni lak header baru gua.sangat comel kan?


Untuk header dan template baru ni, gua nak kasi THANX banyak2 to Encik Topan yg sudi membesar kan mata nya untuk menggodek, menghupdate template, menyekodeng picture2 gua utk cari yg mana sesuai dan sebagainya. Siyesly,gua sangat eksaited dan terharu masa dia call gitau blog gua dah siap dia hupdate.
We olss dok communicate via FB je tadi sambil2 dia dok tanya pendapat gua utk memastikan gua berpuas hati.Huhuhuhu...

So,korang layan je la layout baru blog gua ni ye!!! To Topan, Thanx again k coz sudi tolong orang wat layout baru ni. Awk tolong ikhlas kan..sebab tu FREE!!! and itu yg org sukeee..Muahahaaha...

(^_^)

~~ C.H.O.W ~~

6 comments:

Taufan Bin Ribut said...

hahaha..sama2 kasih ^_^

meaw said...

abang topan buat annnnn? fulamak,jeles makkkkkkkk :P

cantik dan simple,lagi2 kaler pink ^.^

DyaMohd said...

meaw:hahahaa..aah..encik topan yg tulun ni..comel kan..ce jeles..ce jeles..hhaha..dya gurau2 je k.. :)

DyaMohd said...

topan..ye sama2 kasih2 tu..muahahaha

Zaza said...

pink...sukerrr

DyaMohd said...

zaza..tengs..jom sama2 sukerrrr