Gua kembali jadi student??

Hoyeeehhh...gua da kembali as student.tak lama lagi leh jadi graduan for the 2nd time lah..Hhihihi..
Kali ni gua da berjaya menempatkan diri gua kat UBM..

Haaa..ini lah logo UBM.

Hehhehe..ekceli UBM ni adalah uni untuk para blogger. Kiranya ni institut pengajian tinggi maya la ni tau. Kemasukan terbuka kepada smua. Tak kira lah para blogger lama atau baru kan..

So,sebagai student baru gua pun kena la jalan kan sessi orientasi kt UBM ni..siap ada sesi soal jawab lagi tau.Meh tgk apa soklan2 dia..

nama anda dan nama blog anda. 
:: Nama saya Dya Mohd.. nama blog saya plak PinkRangers ::

sejak bila mula berblog.  
:: er..sejak bila eh..[ni yg nk kena godek balik 1st entry ni]
   haaaa...saya start berblog pada 25/5/2010..mula2 nya blog saya ni adalah personal blog je..

apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini
:: dunia blog darsawarsa kini sgt lah luas..mcm2 info kita leh dapat hanya dgn membaca blog. hurm..slain info,dunia blog gak dapat melahirkan geng2 yg celik IT dan mahir menulis tak kira la even entri tu menggunakan perkataan2 modern @ shortfom yg susa nak paham.hehehehee... haa..di samping tu gak,dunia blog ni leh menjana side income kepada blogger2 ::  

pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.
:: pendapat saye eh..rasanya bagus la.leh menyatukan blogger2 kt mesia ni even skarang ni pun da terdapat bnyk club2 geng2 blogger yg lain. rasanya lg bagus kalo bnyk2 tu di gabungkan dan menjadi 1 gugusan blogger yg kuat dan mantap (ewwaahhh..)


Haa....so skarang korang da tau kan kat mana gua study???Hehehe..so,apa lagi..meh la sama2 join. Leh geng dgn gua dalam minggu orientasi ni..nak tau camne nak daftar diri??? haa..senang je..click kat SINI 

So,slamat menjadi warga UBM ye korang..!!!

10 comments:

Abang Jonni said...

uik?.... ubm.... huhuhuhu...

DyaMohd said...

jom join abg jonni!! rambut ko da pendek..leh la jd student balik.hahahaha

Nizam said...

singgah dari UBM.... jenguk2 blog nizam yer... hehehe... :P

DyaMohd said...

haii nizam..yess..da singgah blog awak.. :)

CikTomyam said...

salam singgah student UBM gak..amek kos apa? wakakkaa...

DyaMohd said...

hahha..hi cik tomyam..
dya amek kos penulisan dari hati.wakakaka
cik tomyam??

mahirahnazlim said...

fly dari UBM :) berkenalan dgn pelajar baru .

R.I.E.Z said...

melawat rakan-rakan UBM.
jemput singgah dan follow..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

prof said...

prof datang melawat :) tanda asgment :)

DyaMohd said...

adeh..selamat ptg prof.wah..lawatan mengejut nih..hihihihihi