Ni Gua Dah Tak Rembat Dah..

Cer tengok title tu. Macam nak kasi penampar je kan?weksss..
Waaah...gua dah jadi gegirl yg baik ni. Dah tak melakukan aktiviti rembat merembat ini lagi.hehehehe...

Atas inisiatif sendiri, gua pun dah menghadiah kan diri gua sendiri hadiah paling bermakna ini.. Tapi tak secool menda yg gua rembat that day la kan..korang tau ke apa yg gua rembat tu? kalo tatau ala korang terjah je HOK ni wokeh.

Heheheh..sure korang bengang kan??Ala..takat nak rembat USB Fan je pun nak kecoh2. Weh,gua tak pernah main rembat2 ni k. Ni la pestime gua merembat secara berhemah ni. Tu pun barang yg di rembat adalah hak milik bos gua sendiri. Hehehehe.. Tapi pasni gua tak payah menjalan kan aktiviti merembat dah pasai, kan gua dah beli utk diri gua sendiri.

Nak tengok tak gua punye???

Jeng..
Jeng..
Jeng...












Hahahahha...ni la USB version gua.. comei macam gua tak???? must be in pink wokeh.. sape nak pinjam sila angkat kaki macam sayeeee... :p

So malam ni OT gua tak payah la bersauna lagi macam selalu...sejukkkkk je nanti. Hihihi...

~~ C.H.O.W ~~

2 comments:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wee!!
sweetnya!!
pink lagikk!!
yey!!

♥ salam singgah dari mummy weiyda♥
♥ keep it up blogging ya!!♥
(◕‿◕✿)(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

DyaMohd said...

hi mummy...hehehe..ce cari 1 camni..leh la geng nanti.hihihi..mak yong ni bile nak kasi tgk baby baru..dok tggu2 pun ta kuar gak nih.hihihihi..hope smuanya slamat ye mummy.. :)