Akedemi warga Emas????

Hurm...masa baca kenyataan pasal ni gua macam terkedu gak sat. Tetiba tepikiaq macam mana lah agak nya lagak makcik2 dan pakcik2 bila dok dalam akademi yg ala2 Akedemi Fantasia ni..

Astro akan menerbitkan sebuah rancangan hiburan baru yg diberi nama KILAUAN EMAS. Rancangan ni nanti lebih kurang gak macam AF tu cuma cara pengadilan nye menggunakan juri tetap. Untuk Kilauan Emas ni, peserta mesti berusia 45 tahun ke atas dan ujibakat ni nanti di buat mengikut zon iaitu zon Utara,Selatan, Timur dan Tengah. Untuk lebih detail lagi, korang leh la baca kat SINI wokeh.

So, bagi korang la kan..agak2 korang support tak nanti rancangan ni????
Kalo gua,maybe gua akan tengok gak 1st and 2nd show nye.kalo gua rasa ok maybe gua akan follow sampai abes la kot. Tapi gua rasa, orang2 lama ni sure akan pulun habis-habisan nye sebab dorang ni kan full of patient.Hehehehhe..
So to dak2 AF9 yg lemau macam biskut merrie masyukk angin tu, U OLS BETTER WORKHARDER!!!! pehlis la wokeh.... takde la org asyik mengata and rasa nak tukaq chanel lain je bila tgk konsert korang.

~~ C.H.O.W ~~

2 comments:

Abang Jonni said...

ah sudah... jgn ada pakcik makcik ke... sedara mara aku join sudah...
harharhar...

DyaMohd said...

ahrharhar..kalo dorang join ko jgn tak KEUNDI lak abg jonni.huhuhu