sentap ketat2 dgn encik server!!

Waaaaaa..rasa nak nangis guling2 je nih.. Gua punya plan dari pagi  lagi arini gua nak chow awal dari opis. Sharp2 4.30pm je gua nak memacakkan diri gua depan punch card machine.

Tapi??????

Waaaa....y lah encik server Citrix kat Shah Alam nu kena sabotaj  gua. Y jadi lambat nau. Bile demo lambat macam siput vaviz, guane ambo nok wak kije cepat2.. kalu dah dokleh wat kije cepat2, guane ambo nok cabut ngam2 4.30... [ape ayat yg gua merapu ni pun tatau arr...]

Encik server tau dak saya sangat2 lah mengantuk nih. Dah la badan letih gile. Dari hari senin sampai la smalam sy kerja 15jam sehari... Memang flat terus la..
Kalo encik server leh tengok muke saya sekarang nih..sure encik server akan mengasihani saya..


Haa..kesian dak tengok muka saya dah camni.. Dengan muka yg camni la saya terpaksa berjuang untuk menghabiskan kerja2 yg pending itu wahai encik server.... pulun punya pulun sekali tengok2 jam dah pukul 6pm.. waaaa...again..saya sentap!!!!






Haissssh...kenapa lah arini kamu kena jadi slow..ari2 lain tak boleh ke? dah la jauh di Shah Alam nu. Kalo kt Penang ni leh gak gua belai2..usap2..sayang2..muah2..janji gua boleh balik awal..
Ni nampak gayanya 6.30 gak la gua ca alip but..

Gua memang sentap dgn kamu wahai encik server!!!!!

~~ C.H.O.W ~~

2 comments:

Abang Jonni said...

yaaaa... bakar itu srvr.... bakarrrrrr...
huhuhuhuy

DyaMohd said...

hahahha.xleh bangjonni..jauh nun di shah alam tu.. :)