budak TeTek dah Jadi Ulat Buku.. (^_^)

Yiihaaa...pinkrangers telah mengembali kan diri nya smula..huhuhu.. Alhamdulillah..gua da sihat even tak spenuh nya la.. Sabtu lepas kan, gua telah menyewa anak2 abang gua merangkap anak2 sdara gua la untuk kuar berjimba-jimba.Hehehe..Ekceli saja je nak kuar jalan2 amik angin lepas boring dok peram diri dalam umah layan Kool Fever je kan..

Korang ingat lagi tak anak sdara gua yang suka nyanyi lagu tetek tu???hahahaha...kalo sapa2 yg taktau ni haa..baca kat SINI k.. Haa..gua bawak dia ni pusing2 jalan2 makan2..uish..banyak nye kata ganda gua nih. Dok2 dalam keta tu mula la dia ni dok mencapai ape je ada dalam keta alang dia ni kan.Last2 dia jumpa ape tuh orang panggil ye..haa..PACIFIC nye pamplet tu.. (btul ke dak gua eja ni)

Haa...kusyuk btul dia dok membelek pamplet tu..nak beli ke Cik Suffi weh..ada duit???

Gua pun saje je stop keta kat tepi jalan nak amik pic dia ni. Memang dia sakan la dok belek. Gua amik pic dia pun dia tak sedar langsung. Siap dengan baca lagi tu. Macam tau baca je awak tu kan adik oiii...
Comel je kan..sampai letak depan muka lagi tu..

Haa..apa yang ko baca tu dik? Sampai lap2 peluh tu...jari tu nak je dalam mulut kannnn...

Last2 dia tunjuk kat gua pamplet tu. Dia cakap " alang..ni ayam.." dgn pelat dia la.. Gua cakap ni ayam nak masak punya tau. Gua ingat dah ok la kan.Pastu dia panggil gua lagi.  " ALANG..!! ni..ni ni..." gua tanya la ada apa adik? 

tau ape dia tunjuk????

skali dalam pamplet tu ada bra sales la.. dia cakap ni TETEK..muahahaha..adik oo adik..alang ingat kan ko dah tak sebut benda tu dah..alahai.. (^_^)

2 comments:

Abang Jonni said...

aiyakkkkkk.... huhuhu..


cute budak tu... huhuhu

DyaMohd said...

hihihi..da na masok 2taun ni..tp badan nye kocik je abg jonni weh..