sebab tu pulun je org nak jadi artis kannnn

HAHAHAHAHA...masa gua baca email ni,gua gelak camni la.Tejekut lengloi sebelah gua ni.Lex la kawan, dua tengah layan email ni. Kalo camni la gayanya kan, baru la gua paham awat la ramai sangat orang dok pulun nak jadi artis. Tapi artis top la. Kalo tak top,camna nak masyukkk kan?

Mai..mai baca ni..


sori TokTi..gua guna pic u sebab pic ni cantek.then sebab u ada lah contoh2 org yang berjaya dan kaya dengan menjadi artis.. ni pic gua dapat dari email tu gak k..


DATUK SITI NURHALIZA
* RM45,000 for a 30-minute show
* RM70,000 for a one-hour show

DATUK SHEILA MAJID
* RM35,000 for a 30-minute show
* RM55,000 for a one-hour show

ANUAR ZAIN
* RM25,000 for a 30-minute show
* RM55,000 for a one-hour show

JACLYN VICTOR
* RM18,000 for a 30-minute show
* RM30,000 for a one-hour show


wah...best nya tengok payment dorang ni..

TAPI....

BAYARAN PENSYARAH
* RM300 for a one-hour lecture

dahla dpt rm300/jam jer...nak dapat datuk lagi la susah.. buat susah2 je belajar tinggi2..


hahahaa...nak lagi teruk..gaji gua dalam RM10 je kot sejam.wakakak..cer kira dengan tepaksa melekat nye kat krusi ni,mata dok jegil je dpn pc,pala srabut nya bila server problem. baru RM10 je sejam kan..muahahaha..gua pun nak jadi artis gak lah!!hihihihi..~~XOXO~~ 

hahahahaa..see..see..soo diff kan..now korang tau kan awat nye smua orang sebok je nak jadi artis top???

[notakakisize7: pasal amount payment tu gua tak cakap 100% tepat ye?sebab ni pun gua amik dari email. But if tepat seperti dalam ni,mmg dasattt laj jadi artis top ni kan..]

3 comments:

Dude Mohd Iqbal said...

perbezaan gaji sama ada besar atau kecik, artis atau pensyarah adalah bedasarkan signifikasi kesan kerja seseorang kepada receiver..

DyaMohd said...

betul tu bro..cuma mungkin as top celebriti, apa yg dorang dapat ni berbaloi la kot.lg2 dgn life dorang yg agak limited tu kan.xleh bebas2 mcm kita yg x top and pemes ni.hehehe

aqish basir said...

mak hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


tak kaya kayap!!!!!!

perghhhhhhhhhhhhhhhh kayo artis!