gua dan Kool Fever!!

Masuk arini dah 3 ari pinkrangers mendemam kan diri nya. Gila la weh.ni la demam paling lama yg gua penah rasa slama ni. Kalo takat demam je gua leh tahan lagi, ni siap dgn sakit2 badan and migrain yg on off lagi. Memang sakit gila arr..ofis langsung gua tak ingat dah.Lantak lah..kawan2 lain ada,dorang lagi cekap utk misi menyelamat kt opis nuuu...gua ni level Junior lagi.muahahahaha..

Spanjang demam ni kan, dahi gua da jadi board untuk tempek kool fever je.dari pagi sampai ke malam ada je benda putih tu lekat kat dahui gua. bila da tepek benda alah tu,rambut fringe bajet2 korea gua ni kena lah di clip kan ke atas.tak kan la nak pakai anak tudung syiria lak kan.muahaha..mau gila mak gua cakap nanti dok demam2 pakai anak tudung lak kannnn..

 inilah peneman gua 3 hari ni..naik boring dah gua nak lekat benda alah ni..

Ya ALLAH ya Tuhanku..Engkau sembuh kan lak sakit ku ini.Amin.. Gua demam2 ni pun, gua tak memanja kan diri gu tau. Gua tetap gak lakukan kerja2 seharian. Ok lah korang.Gua nak chow dulu ni. Misi menyelamat gua tetap kena teruskan. NO MC dalam hal ni.Muahahaha..arini gua nak selamat ape ye???? cer korang teka??

HAAA...arini misi selamat...



SELAMAT MAKAN LA KORANG!!! 
kan da lunch time ni..mak gua siap masak laksa penang lagi nih.err..agak2 gua leh makan ke tak nih.jap nak wat muka skupang kat mak gua.Harharhar..papai..!!!!


2 comments:

Abang Jonni said...

huhuhu... mkn ubat ye pink rangers. kalu selalu sgt mc.... sapa plak nak lwn raksasa2 jahat tu... huhuhu...

DyaMohd said...

hihihi...abg jonni la tlg p kaver rexcue jap.ihihihi