bila bosan dgn keje

Arghhhh.nape tetiba je gua da mula rasa bosan dgn keja gua skarang ni. Adoiii la..cecepat la perasaan tak elok ni blah jejauh.kalo tak,haruss la gua tade mood nak wat keje.

Disebab kan mood yang kurengg untuk membuat keja arini. Gua telah menghabes kan masa yang gua cilok time bekerja dgn membuat beberapa scetch yang agak hodoh lagi buruk. Patu gua tanpa segan silu nya nak publish scetch gua dalam ni. Muahahaha...lantak arr..gua tak kesah korang nak kutuk ke gelak ke..see..see..betapa tebal durian nye muka gua ni kan.hihihi...
Jom layan....

 hai korang..nama saya jahat..

 hai korang..nama saya lak budak...

hai korang..nama saya pulak jahat budak jahat..ahahahahaa



KAMILAH 

 
GENG KETOT!!!


2 comments:

Abang Jonni said...

geng ketot?... jgn2 benar2 wujud diorang ni yek....

DyaMohd said...

opss!!!tak kot.kalo in future ada,mati la sy kena ISA.hahaaha