model cilik!!

Di petang yang redup lagi syahdu..ewaaah..duduk nya dua branak yg comel iaitu alang  merangkap gua dan juga kakngah merangkap anak sedara gua yg sgt2 comel.. Kitorang dok lepak2 dalam gazebo sambil gua dok nyanyi2 dengan dia.

Tetiba dia leh plak ajar gua buat fotoshoot.Hadoiiii..ayat  best nye kan.. "Alang, ni rambut kakngah dah cantek2 ni alang potong.takmau amik gambaq kakngah ka??? haa..kau..mementang lah alang ko ni da tocang dua kan rambut ko tu,kasi fringe depan comel2..lajuu je ye ajak amik gambar. Gua pun layankan je la si comel kuat cloteh sorang ni. Meh layan gambar2 dia ye.. :)

 hai kawan2 alang..nama saya Alya..Korang leh panggil saye KakNgah.. :)


 saye suke amik gambar.ni pose 1st saye..err..sorii ye..shy2 lagi laa.. :)


 err..sy try side pose lak ye? ok tak?hihihhi...


 err..alang ni!! ape amik gambar org tgh tak ready ni..alaaaa... :(


 korang rasa hair style saye ni ok tak?alang yg watkan ni..da mcm nak p mintak angpow je kan?hihihi :)


 haaaa....saya alya mohairi..bukan ana rafali ye.. :p


 korang!!!!!!! nampak tak saye????


 buku ni saye pura2 je kokonon saye baca la.. :p


ni pose bila saye da penat amik gambar banyak2.hahahaha...hadoiii laaaa..

ha camner korang???? comel tak anak sedara gua ni??ada mcm gua tak?ahahaha.. ayat best dia lepas last pose ni tau ape????

"ALANG, LETAK GAMBAQ KAKNGAH DALAM TENET TAU!!! TU PESBUK TU!! LAGI DALAM TENET BIRU ADA LEBIT2 TU."

 ahahaha..comel la ko kakngah. Pesbuk ye.Blog alang ni ko cakap tenet biru ada lebit2 ye.macam2 la...

haa..ni pose gua bersama dia lak before dia berambut ala2 CNY.hehehhee...

2 comments:

Abang Jonni said...

budak2 skrg mmg pandai2... kecik2 da tau fesbuk...

aku dulu kecik2 tau mancing je.

DyaMohd said...

hahaha...saye kecik2 tau main gasing je. :)