rangers dan tenggiling

Oit korang!! Gua ada masalah problem ni. Lately kan,gua terlalu banyak misi rescue2 ni. Di sebabkan jalan raya kat Penang ni sangat2 lah jamm ngalah kan KeyEll, gua berhasrat nak tukar kenderaan rasmi gua utk misi rescue. Currently gua guna tenggiling cabok je. Tapi tenggiling kesayangan gua ni da barai di kerjakan adik gua.So, nak tak nak gua tepaksa la cari tenggiling baru.

Skarang ni gua ada beberapa choice of tenggiling yang gua bekenan la. Tapi tatau nak pilih hat mana satu. Tapi tenggiling2 ni gua cari yang agak murah je la k.sebab gaji as rangers ni bukan la banyak sangat macam gaji2 pekerja gomen yang full of elaun kan..[opssss!sure kena maki ni cakap camni. IM SORIIII.].nak beli spray kilatkan mask gua ni pun gua bajet2 tau.Ahahahahhaa..

DIPERSILAKAN PILIHAN TENGGILING2 GUA...

EgO S


hahahaha..ni ada sorang kwn tak kasi gua amik.dia cakap nanti nampak macam gua naik itu kukur nyiok..cilakozzzz lu Mr.K weh..takpe2...gua maaf kan lu..


GT 128


Pergh..dimana ada kemahuan, disitu ada hiway.Ahahha..ni memang cun la. Gua da test.lajuuuuu gak niii..kalo dia Adnan sempit, GUA?????? Rangers ketat ke??wakakkakakaa


WaveRS 110

cantek tak ni???mcm smart je kan cutting dia??ada sharp2 kt dpn and blakang..gua likeee... spotrim pun mcm cun gak nih..hurrmm..


Lagenda 115z

ni agak smart.pun ada sportrim.gua ada minat gak..tapi tang 1 part je buat gua kureng suka skit.kasi mood suka gua spoil.nak tau tang mana???


haaaa..tang part lampu blakang dia nih..cer tengok bentuk lampu dia tu.motip?????so,gua pikir2 kan dulu la kan...


So, skarang ni gua da mula migrain dok pikiaq mana 1 patut gua rembat menggantikan tenggiling lama gua yang suda nan hado ini. Oh PET 1022, even lu dah legend, gua shayangggg lu sangat2 sebab lu suda banyak jasa sama gua tau. Paling memory coz lu tenggiling yang di sebey bersama Awah abah gua.huhuhuhuhu...tp now gua tepaksa tolak lu sama apek uncle la.sebab lu suda agak barai..waaa..sedih nyeeeee....

2 comments:

Dude Mohd Iqbal said...

kenapa tak terus beli Ducati je? Tu bapak tenggiling

DyaMohd said...

lari bajet tu bro..hahaha..kapcai2 dah la bro.lps misi rescue pun da ok.. :)