Jom Join Bloglist Jamaluddin.net

yeahhhh...ini adalah bloglist contest yg seterusnye CR nak folow.. Ekceli CR tak penah sampai pun belog ni. Tapi tadi dok godek2 BW merata, CR terjumpa la belog ni. Waah..ada bloglist laa. apa mau tunggu lagi..jom join!!!


Kenapa CR nak join bloglist ni???

  1. Sebab utama nye CR nak blog CR ni di kenali ramai la...tu sudah semestinya la kan.. :p
  2. yg kedua plak, bleh la menambahkan ramai lagi kawan2 blogger kat luar sana.. 
  3. yg ketiga plak, hepi kot kalo belog kite yg baru ni, dok ada dalam list blogger and blog yg dah sememang nya up! satu compliment yg tinggi k... :)
Kenapa Encik Jamal harusss pilih saye sebagai pemenang????

Errr..part ni yg susah nak jawab ni.. hurm... patut pilih CR sebab CR masih merangkak dalam dunia blogging ni lagi. CR need bantuan otai2 untuk menjadi platform agar belog CR ni dapat di terima ramai di luar sana..Hehehehe.. Shekian... makasih.... (^_^)

1 comment:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Terima Kasih kerana korang semua dah support dan join Segmen Bloglist Jamaluddin.net nie ye.

Dan tahniah kepada para pemenang. Kepada yang tidak berjaya InsyaAllah boleh cuba join segmen lain nanti ye, Good Luck Semua.:-)

PEMENANG SEGMEN BLOGLIST JAMALUDDIN.NET

SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGLIST JAMALUDDIN.NET

jom singgah semua blog yang dah join segmen Jamal nie ye Kawan-kawan. "Sharing Is Caring"