IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

http://iniapayangakurasa.blogspot.com/Oitsss korang...masa tengah skodeng2 chatbox tadi tetiba je gua dia tagged dalam 1 entry oleh rakan blogger gua CIK Nani hehehe...laju je gua terjah blog dia nak cari ape la yg di tagged kan nye tu..

Then pusing punya pusing... lepas CIK Nani pun kasi link entry tu. Gua pun jumpa.. Ni haaa...CIK Nani dah tagged gua dalam entry "IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY " ni...
Oooo...ada GA eh..baru gua tau..hihihihi... So, gua pun nak join la..



Hai... Cik Yan...kalo awak nak tau kan..ni 1st GA yg Cik Rangers (CR) join tau. Siyes, CR tak penah join mana2 GA before this. Lagi2 GA yang kasi adiah2 ni.. Nape eh CR leh tergerak ati  lak nak join GA Cik Yan ni pun tatau la..Sebab adiah nye kot? Nak targey 1st prize tu takde la..tp kalo dapat choco brownies tu pun da kira ok tau Cik Yan.Hahahaha... ops..rosak plan diet CR ni... :)

So,dengan besar hatinye CR nak tageed 1 org rakan blogger CR utk join GA nih.. mereka adalah:

SurianiSamsudin dan juga akak comel ku dari iniapayangkurasa hehehehe...

Puh kanan..puh kiri..harap2 ada ala rezki menanti...hihihihi..

4 comments:

nanibahaudin said...

jom kita puh sama2.. hehe.. :p

DyaMohd said...

hahahaha...jom puh kuat2..mana nak tau menjadi..hihihi :))

Abang Jonni said...

woit... main tipu... siap jampi2....

DyaMohd said...

hahhaahaha...ko pun mandrem2 la apa yg patut bangjonni... :p