Laksa dan Laksam

Smalam lepas je balik keje, mak CR cakap nak kuar makan2..
Kecian plak kat mak coz 1 hari dia dok umah je.. As anak yang taknak buat mak dia sad... CR pun cakap ON je la even CR memang tired gile smalam pas balik keje tu.. Sayang mak kan... so terpaksa lah buang segala penat yg ada..

Nak p jejauh pun memang tak berdaya dah. So, we olss decide nak pi makan kat nearby je la.. Then we olss mengepi ke KIOSK Bertam. Huhuhuhu.. ini ada lah salah 1 pebret makan2 place CR and Mom CR. Coz kat sini dia ada macam food yang sesuai untuk orang2 yang suka tukar2 selera makan macam CR nih.. :p

So, untuk menu smalam CR asal nye nak ngap MOI Sup.. tapi habes la plak.. then CR ngap laksa Penang je la.. Mom CR plak ngap Laksam.. Laksa dan Laksam kat sini memang terbaekkk lah..



Hurm...tgk pic ni pun da leh nampak muka CR yg tired macam hape je lagi kan.. tu Mom CR dok tenung ape tah..sampai CR amik pic dia pun dia tak prasan.Hehehehe...
Tengok laksa dan aksam tu... Nyum2...sedapppp wooooooooooooo....


~~ C.H.O.W ~~

CikRangers (CR)

1 comment:

butiKafe F.A. Closet said...

nice blog! we love pink colour so much :) nway, we have replied your comment pertaining on the lycra plain dress that you queried. do visit us ok :)