Segmen Khas ar-rifke.com Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru

Lunch time tadi CR dok godek2 singgah2 lepak2 kat blog orang. Pastu CR pun jumpa la dengan 1 blog nih. Siyes nama blog dia amat lah UNIK and sebab tu la CR tanpa lengah trus click FOLLOW..hehehehe... nak tau ape nama blog dia?? "ar-rifke.com"...

So masa dok terjah blog beliau tadi,CR terperasan tuan punya blog ni ade buat 1 segmen baru untuk bantu bloggers2 baru macam CR nih. Then CR pun laju2 lah menaip entry ni untuk join...

Senang je syarat nak join segmen ni. Korang kena buat 1 entry pasal segmen ni pastu jawab je soklan2 yg di beri oleh tuan punya blog tu..

1) Berapa lama dah blogging. 
 ::  err..kalo tak salah dah hampir setaun gak la..tp semenjak dua menjak ni baru nak mengaktif kan diri.. :)

2) Kenapa suka blogging.
:: sebab CR sangat2 suka bercerita. kalo nak crite non-stop kat orang sure la kena penampau laju2 kan.so bila ada blog nih,leh la curahkan smuanya dalam blog nih. Besides, CR gak suka nak share info2 yg CR rau dengan orang lain. With blog,info2 dari CR akan lagi cepat tersebar kat smua orang..lajuuu jekan.. :)

3) Blog kamu mengenai apa.
 :: Err..blog CR da macam rojak la..macam2 ada dalam nih.kalo nak kasi details,maybe blog CR more to personal blog la kot..heheheh :p


4) Harapan dalam dunia blogging
:: Harapan tu memang la setinggi bukuit..hehehe..kalo boleh CR nak blog CR ni di terima oleh readers2 CR and apa yg CR dok potpet2 dalam ni dapat di jadikan pengajaran oleh smua orang..

So,dah siap entri CR untuk segmen dalam blog ar-rifke nih...

~~ C.H.O.W~~

6 comments:

aried said...

wah.pnjang plak muqaddimah die ye..hehhe thx

DyaMohd said...

hahahha..opss...sowiiiiiii :)
niway thanx coz sudi singgah cni k..

Nurul Hamimi Awang Japilan said...

salam perkenalan =D berjalan-jalan di sini n follow

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar Top blogger Baru ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

DyaMohd said...

mimi: salam perkenalan gak... :)

fauzie: nk folo boleh je...meh..free x kena bayar pung.. :)

solomolo said...

singgah dari blog ar-rifke.com ...
happy blogging + senyum selalu...
[^_^]


http://solomolo.blogspot.com/