aktiviti time balik keje

Olaaa u olsss.. wah..arini dah Jumaat ye..sok smua orang akan cuti! Hoooyeaahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!

Smalam masa dok tunggu feri nak balik keja tu CR sempat la snap sana snap sini. Boring kot tunggu feri mai.Dah la terlepas 1 feri mula tu. Jenuh la tunggu.. So, CR pun bok keluaq la nfon baru CR coz ingin mengetest cmera nya.Heheheheh.. Tembak2 pun bermula la.. Dalam banyak2 pic yang CR tembak smalam, ada 2 pic yang CR sangat2 lah suka.. Nak tau pic apa???

Mai kita tengok!!!!!!!!!!!!!!!




 Nampak dak Star Cruise tu. Dat was Star Cruise Libra..beliau tengah dok paking baekk punye kat situ. Rasanya mcm pukul 7pm tu dia blayar la kot..




Haa...ni lak view dari Jetty Marina (CR rasa la nama dia jetty marina)hahaha..nama ja orang Penang. nama tempat ni pun CR bleh plak tak tau.hiiihih..soriiii... :)

Pendek kata, Penang ni memang banyak tempat cantek2. Kalo u olss adalah sokrang kaki tembak snap2..mai la Penang ni k..Sure banyak benda yang leh u olss tembak sana sini nanti...  So ni nak dekat cuti skolah dah. Mai la jalan2 sini wokeh!! kasi jemm dan padat ini pulau kocik lagi!! (^_^)


~~ C.H.O.W ~~
CikRangers (CR)

4 comments:

Ecah Ecot said...

nnt mai penang blh la ecah g cni...hehe

CikRangers (CR) said...

boleh ja cah..nak naik feri kalo mmg nampak la scene ni.. :)

mykhalis said...

bila dah baby dah besar mesti datang lagi kesini..

CikRangers (CR) said...

yeah..mesti datang.leh bawak baby jalan2 lari2 atas pasiaq laut plak.. :)