gua ada secret peminat???

Hahaha...tajuk sengal plus poyo smacam je kan..Ekceli smalam masa gua driving2 atas Penang brigde tu kan, tetiba je gua leh tedengar 1 lagu ni kat radio.Naseb gua la dok elok2 layan hitzfm tetiba p tekan muzikfm lak kan.wakakakaka.. Eh..Eh..lagu ni macam penah dengar je la.. Gua pun loudkan volume lagi..layan punya layan sampai la lagu abes baru gua tingat ni lagu apa..Mai sini gua nak habaq kat ampa smua..ewaaahh..

Pada satu masa dulu, ketika gua berumur 13tahun a.k.a. Form 1, gua ada sokrang secet admire ni.Huuhuhu..adoii..poyo gile nak cite ni..takpe2,gua teruskan gak la. Ekceli before masuk skolah menegah yg gua stay sampai form 5 tu,masa form 1 kan,gua adalah student dari skolah lain.So,alkisah nya gua p menukarkan diri gua ke skolah yg current ni ketika sessi perskolahan dah masuk bulan 3 kot. Then gua pun dok lah kat class 1k1 ni.[ni kalo ada member2 gua yg baca ni habess la]
Bila masuk je skolah baru ni korang paham2 la kan,sure gua jadi kera sumbang nye lah.Mana tak kenal kawan2 pun.Lagi plak cekgu letak gua kat nun jauh di blakang skali coz seat depan smua da kena rembat.

Dengan rilex nye gua pun layan je la jadi student kt skolah baru ni.So,far ok je kat sini.Dah masuk mid sem gua pun da ramai kawan.Tapi ada 1 benda lak yg buat gua heran al musykil. Gua ni menci gila la sama subject MATH tau.hahahha..Tapi yg gua heran nya,gua akan dapat 1 notes dalam beberapa rangkap je yg diletakkan dlm buku Math gua.Aaahh!!!ape lak ni??takkan note Math dalam bentuk ayat plak kan..

Bagaimana harusku luahkan
Perasaanku padamu
Yang selama ini ku pendamkan
Dalam diam ku
Ha..ni la ayat2 yg gua dapat.adoiii..sapa la si jiwang yg letak notes jiwang camni dalam buku math aku nih??? gua wat tak kesah je..LYDIA tak kesah pun..tp yg wat tetiba gua jadi kesah is, gua akan dapat notes2 camni once a week.haa..ni yg da pelik ni.awat lak dok letak notes jiwang ni kt gua tiap2 minggu kan.every time dia selit dalam buku gua kan,gua try cantum2 smua notes2 yg gua da dapat before.

Sukarnya ku berterus-terang
Tentang perasaan ini
Bimbang seandainya tak kau terima
Musnahlah harapanku ini 
[ni minggu kedua]

Bagaimana harus aku menghadapi
Semua itu
Sedangkan ku menyintaimu sepenuh hati
Tak mudah untukku melupakan dirimu
Kau bagiku
Segala-galanya
[ni minggu ketiga]
Pada yang Maha Kuasa
Ku panjatkan doa
Moga dibukakan pintu hatimu
Kan ku buktikan kejujuran cintaku
Jangan biarkan keraguan
Menghantui jiwamu
Dalam ku menanti semua kepastian
Dari bibirmu oh kasih
[ni minggu keempat.panjang plak weh]
Kasih dan sayang
Cinta dan rindu
Tersemat di jiwaku
Usah biarkan ku kecewa
Membalut luka
Agar kau mengerti
Yang selama ini
Aku menyintaimu
[ni cukup minggu kelima.so sbulan 1 minggu.]
haa..hambek ko..gua da siap2 cantum smua notes2 tu patu gua lekat dlm buku note science yg pjg tu.Tapi gua tatau yg ni ekceli adalah lirik lagu.hahaha..yela..bebunga bagai.masa tu kanak2 riang ria di pagi raya lak kan.sure la gua tatau maaa..Tapi masa last sem tu baru gua tau sapa yg letak notes2 ni dalam buku gua and baru gua tau yg ini adalah lagu dari Kumpulan Spoon yg tgh melepss gak dat time.Tajuk lagu ni Sepenuh Hati.
Kalo sapa yg tgh jiwang or cinta tersembunyi ke tgh frust2 tonggeng ke,gua tujukan lagu ni plak kat korang k.

and to Mr.Secret Admire gua masa form 1 tu, gua tatau dia kt mana skarang ni.and hope dia dah ada famly sendiri and happily eva afta la.ekceli gua da tau pun sapa dia coz dia ngaku kt gua masa before cuti skola last sem tu.ahahahahaha... :p

2 comments:

Abang Jonni said...

huhuhuhu... takkan tak terpikat kot masa tu....


gile ah...

DyaMohd said...

tak pun..sebab masa tu sy tatau apa itu jiwang2 ni..hahaha