puas ke if dapat mainkan hati org?

Entri ni gua tak dedicate untuk sapa2 pun.Cuma ni adalah rasa hati gua sendiri. Gua nak tanya kat sini, if korang2 yg baca ni pernah memainkan hati dan prasaan orang, apa yg korang rasa? korang rasa puas, hepi or korang rasa korang memang hebat gila sebab dapat kecewakan diri seorang insan lain???

Agak hebat kan bila berjaya yakin kan org yg korang mmg very2 gud lover, care sgt2 pasal kapel korang. but kat blakang, ada je niat tersirat korang tu.Hurm....bukan gua nak menyumpah, cuma gua doakan if korang ada niat camni, korang ingat life korang akan slamat???kalo sorang sumpah seranah life korang, maybe takpe la kot. But if ari2 dia menyumpah dan bedoa agar life korang telingkup???sendiri mau ingat la!!!!

Jangan ingat if korang bejaya lentok kan hati seseorang tu korang dah GREAT sgt2 lah ye..sebab ada Tuhan yg lebih dan maha HEBAT lagi untuk adili smua nya.Pikir2 kan lah....

5 comments:

Abang Jonni said...

kalu jumpa org camtu... ko terajang je,... huhuhu

DyaMohd said...

bkn kalo je..da mmg jd kt diri sendiri pun.ahahhaha..takpe2..sabar je.tuhan kan ader.. :)

Heidi Shafiq said...

bg penampar sedas dua.. :P

DyaMohd said...

hahaha..HS,ko mcm tau2 je niat aku kan?kalo jupe skrg ni,mmg rasa nak penampau laju2 je..huhuhu

Niki Ariff said...

sabar jela..kite pun penah rasa ape yg kamu rasa..tp pape pun jgn pndg belakang lg..life has to go on..(^_^)V