14 February..

~~ Sekuntum mawar merah sebuah puisi
Untuk gadis pilihan oh.. di bulan Februari
Mulanya cinta bersemi dan kehadiran
Ribuan mimpi-mimpi menusuk di hati
Haruskah ku ulangi ~~



Ewaaahhh...tetibe je gua dengar lagu Hattan ni kan..syahdu lak rasa..hahahaa..feeling2 jiwang sat kannn. Eh, baru gua sedar arini 14 February. Means today is Valentines Day la kan..Ahahaha.. siyes gua telupa sangat2 pasal Velentine ni. sebab ni gak entry velentine gua lambat dari org lain. Huhuhuhu.. ta kesah la kan. Sebab bukan penting pun... ;p



Ekceli selama 26 taun idop ni, gua ta penah skali pun sambut V Day ni. Even masa gua kapel dulu pun gua tade V Day dalam Luv Dictionary gua. Kenapa??? tah..gua pun tatau. maybe tak rasa nak sambut je kot.. tp gua suka tengok org lain yg sambut. Scenario V Day ni gua tengok agak happening gak la kan. Sebab time ni la bnyk kedai2 munge ngan coklat nant wat promo besar-besaran. Siap pasang khemah lagi kat luar kedai nak pancing customer2 beli munge ngan coklat dorang. Khemah2 lak dorang letak kaler pink2.. Ahhhh..sungguh comel je gua tengok. Tapi gua still tak beminat lagi nak ber V Day ni..Ahahaha..

To, orang2 yg celeb V Day ni, celeb la dgn cara yg elok dan betul. Jangan on ari V Day je pulun nak show2 chentaaa bagai. Then on normal day nan hado chentaaa2 ni lagi. Sebab chentaaa ni kena slamanya k... 


 Papai olsss... (^_^)

2 comments:

Dude Mohd Iqbal said...

V Day mesti sambut dengan meriah. Tak wujud isu kenapa para pasangan memberikan signifikasi pada hari tersebut kerana satu dunia menyambutnya dengan serentak dan ia sungguh simbolik. JUst my 2 cents

DyaMohd said...

yup!! but 4 me,luv its not only on V day. It must be everyday.cuma in V Day, it is more happening je.Luv to see people hepi2 in this day.luv the pink color tooo :)