Lady GaGa terpeleot???

Haaa..apa????? LADY GAGA terpeleot...????? adoiii...sentap tau dok kata kat akak gaga ni camtu..Muahaaha... to sapa2 yg tak tau, terpeleot tu means jatuh ala2 terseliuh tu la..hehehehe..
Tapi betul ke kak gaga ni jadi camtu????? Mai kita tengok...


Dengan kondifen nye Kak Gaga melangkah..Pergh..tak tahan tengok kasut nye.Kalau wat kasut PinkRangers time p rescue cara gak nih..wakakakak


Lagak gaya seperti seorang askar sedang berkawat.Sungguh gagah kat GaGa ni..hehehee



Errr...alamak..ai salah melangkah la..imbang badan..kaver cepat2..kasi balance balik..iyaaaahhh..!!!


OMG!!!!!! wat de laa...akhirnya ai tak cukup gagah lagi.ai telah menyujud ke lantai ini...ayooooo...


So,to all ladies out there, ati2 k bila dok catwalk dgn heels or wadges korang yg 5 6inch tu. Jangan sampai jadi mcm kak gaga ni plak..Hehehe..Gua takpe. Coz, GUA MEMANG TAK PAKAI HEELS!!! heheheehe

2 comments:

fairuz said...

wakaka!!
padan muka ko (^.^)v

Abang Jonni said...

huhuhuhu.... fesyen pemendelah dia pakai...