bulu + ketiak = bulu ketiak

Sapa ada masalah bulu ketiak yg kronik??? sila angkat tangan anda..Meh nak tengok panjang dan lebat manakah bulu ketiak anda itu. Muahahahahahaah :p

Macam biasa la dok main google2 tadi tejumpa la satu picca ni. Gua trus save. hehehe..gua rasa ini sangat2 lah sesuai untuk org yg tak larat dah nak shave bulu ketiak dia tu. Maybe takkan tumbuh dah kot sampai bila2.Tah..tang part ni gua tak sure lak. Tapi untuk orang2 Islam jangan la ikut k..Bedosa wooo...
Nak tau apa cara dia????

Jeng..jeng..jeng!!!!




HAHAHAHAHA....geli siot gua tengok ni..harusss tak yah shave2 dah ni.. (^_^)

2 comments:

Abang Jonni said...

huhu... tak nak angkat tangan...

DyaMohd said...

haaa..apsal ko xnak angkat? bulu ketiak mu panjang2 ye abg jonni..ahahaah :p