Mimpi Ular

Salam Jumaat korang.. pergh..arini gua nak cite skit pasal mimpi gua yg amat2 ngeri. Gua mimpi di ULAR wokeh.. Ular tu besar sangat2 and gua ingat lagi kepala ular tu lebih kurang 5x ganda size kepala kita ni.

Napelah gua boleh p mimpi benda2 yg camtu. Kalo dapat mimpi p ABPBH dengan Shahir ke, Lisa Surihani ke, Zizan ke takpela gak. Ni mimpi ular yg sangat2 ngeri itu juga yg gua dapat.
Ada orang cakap, mimpi ular ni petanda nak dapat jodoh or jodoh dah dekat bagi yg single la. and ada gak yg kata mimpi ular ni petanda tak elok. Hurm..gua malas nak amik port benda2 camni coz bagu gua mimpi ni smua mainan tidor je.

Ada lak schoolmate gua leh tanya bape ekor ular dalam mimpi tu. Dia cakap leh p tikam nombor.Muahahaha.. "HANG MEMANG SERR LA MERICAN!!! TAPI AKU TAU HANG MELAWAK JE KAN.. "




hahaaha..adoii la..macam2  gelagat kawan2 gua ni..






Dok google2 tadi gua jumpa pic yg lebih kurang macam dalam mimpi gua tu.Cuma ular tu je yg lain macam skit.

Haaa..camni  la lebih kurang mimpi gua tu.Gua dok kt ular tu macam ni.Tapi kepala ular ni kocik je.Yang dalam mimpi gua tu giant nye size..
Apa2 pun..gua tetap tanak amik port. Wakakaakak..kalo jumpa ular camni dalam real2 life gua, agaknya dah terkucil kot gua.Huhhuh..
Papai korang (^_^)

3 comments:

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

DyaMohd said...

Hi Lily,

Tengs coz sudi drop here. err..kalo ex student IPT leh ke?hihihihi

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wee!!
seriau eden tgk ular tuh..
wewewewe!!
tu tanda dah xlama tu nak makan nasi minyak tuhh!!


salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog