gua dan naturactor

Hurm...dah 3 hari kot gua biarkan blog gua ni kering kontang.cian kt blog ini. Terabai tanpa tuan. Ewaaah..ekceli gua tatak sihat lor. Gua telah kena attacked dgn encik migrain hingga terlantar 3 ari.HUhuhuhu...gile aahh sakit nye. Tapi alhamdulillah gua da mula recover la skit2 ni..

Bila dah sihat. Gua pun mula lah memanjang kan kaki gua nak p jalan2. Dgn itu gua pun memakai la 1 foundation cream ni yg gua beli kat my fren sista. Dis cream nama dia NATURACTOR  and made from JAPAN. wah..gua memang eksaited gile la nak test cream ni. Yela..dok tengok org pakai macam lawa je..muka dorang nampak flawless gile.So, gua pun apa lagi. G mandi comel,siap ala kadar trus sapu dat magic cream kat muka gua ni.

 hehehhee...gua gune yg code 141 tu sebab kulit gua ada pinkish2 skit..muahahahaha



As result .....




 Taaaaraaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 Yessss...honestly gua amat suka dgn naturactor ni. Muka flawless, pastu tak berpeluh and yg penting is TAK OILY LANGSUNG k. kalo dah tak oily,sure la jerawat gatai susa nak naik kan..hihhhi... Papai Olsss (^_^)

3 comments:

Taufan Ribut said...

wah..anjakan paradigma ni...

DyaMohd said...

hahahha..biasa la topan..kamu pun tgh beranjak2 gak kan now.muahahah :)

Abang Jonni said...

suka pink la nih... patut pink rangers... huhuhu