jom main saham

Muahahaha..tajuk tak agak2 kan..macam la gua ni terer sangat2 main saham2 ni. Melingkup kan pandai la kot.  Weh..sedap korang lepak2 kat umah arini kan. Leh bangun tido lambat bagai. Kan today is SATURDAY!!! It's hlodiay mood!! Tapi apa gua buat kat opis lak ni???? Slalu sabtu gua ada je kt umah dok lepak2.Masak2 kat dapur dgn mak gua. Huhuhuhu

Harini gua ada EUAT testing untuk trading system kitorang. So,nak taknak kena la datang participate gak even malas sangat2. Macam datang OT paksa je nih.. Server semua dah route to mocrun database and IP. Elok la setup tu pun sampai kul brapa smalam. Harini part gua kena jaga order je.Hahahaha...memang la agak rilex. Tapi ngantuk gile babeng lah...



Haaa..dok monitor benda scoreboard ni..pastu dok click execute la..macam2 la bila ada order masuk. Ekceli ni bukan keja gua pun. Tapi da nama pun part of system yg gua jaga, nak tak nak kena la hands on gak kan. Elok lah masuk ni dah berpuluh kali gua menguap. Ngantok arrr.. Dah la datang awal pagi tadi...

Huhuu..now gua tengah lunch. Gua bedal moi sup je la. Pebret gua tu.. Oklah korang.Have a nice weeken k!!

2 comments:

Abang Jonni said...

main saham tadak... main kutu-kutu ada...
harharhar

Nasuha Salleh said...

xfhm dgn tatacara saham ni =p
kui2

follow ur blog..keje baik2 ok ^_^