gua bertunang

Hahaaha..tajuk gile je kan.Agak2 la gua yg bertunang..Encik bakal pentunang pun belom ada.camne nak tunang ye dak?Muahaha...

Rasanya agak belum terlambat kot gua nak wat entri pasal ni. Asal nya nak wat on the day gak. Tapi disebab kan gua demam teruk,mood nak menaip nan hado la plak.. Huhuhu..
Last Saturday, gua telah menghadiri majlis pertunangan adik kakak ipar gua and gua gak telah di assign oleh si pentunang ni untuk pakai kan tudung kat dia pas mekap session abes. So, gua yg dalam keadaan domam panas ni pun tepaksa menolak sakit yg ada untuk menggembirakan si pentunang yg bernama Ana ini..

Mekap and mini pelamin was done by Surianie Samsudin and her team from THO Red Gincu .

 
Cute kan mini pelamin ni. The theme color was in pink,maroon and purple...

Masa gua sampai je umah abang gua ni, gua dah eksaited giler tengok mini pelamin ni wokeh. Rasa gedix lak nak tunggu bila turn gua ni.Muahahahaha

ini lah Cik Adik si pentunang itu..Mekap was done By Sue and Hijab Do was done by me.Muahaha..nak gak kan enteprem.. Ops..lupa lak..Gua juga telah jadi cmerawoman terjun utk majlis ini atas request si pentunang ini juga. Walawweh..Oit Ana, nanti hang kena kasi double payment ni..ehehehe. Gua acah je..smua yg gua tolong ni ikhlas dari hati gua. (^_^)


Hehehee...adoii..kecik sungguh la mata gua bila dok sebelah org yg mata mulat camtu memang nampak beza la.. Gua gelak bila tengok pic ni sebab muka gua da macam kanak2 dapat bunga. Hahah..siyes buruk wokeh..Tapi elok la dari gua tunjuk muka demam yg langsung tade aura itu.Hehehehe...


Last ly...gua pun dah tak tahan gedixx even demam2 ni kan.. Gua pun nak gak melaram amik aura atas pelamin tunang tu.Ahahaha..so ini lah di demam yg sebok..!!! siyes weh, gua demam teruk gila la.Tengok tu..orang smua dressing lawa2 dgn baju kurung smua. Tapi gua??? Mula2 gua pakai sluar ni dgn tshirt lengan panjang je. Tapi sebab tok gua suda2 fire2.. Gua pun pegi la tukar baju punjabi kot ni. Dengan muka sememeh.. Lantak arr.. Bukan gua yang betunang kan..janji gua tetap comel even demem. [sendiri perasan lak]

To Sue, thanks a lot coz deco such a great and nice pelamin for Ana and let me tumpang berkaki2 to pose2 gedix..Hehehehe... and to Ana, cepat2 la setel kan preparation untuk wedding lak ye.. nak pape help, just roger me.Ewahhh... Slamat Menjadi Tunang Orang..Hihihihihi

3 comments:

SURIANIE SAMSUDIN said...

on behalf of my team..terima kasih bebanyak sebab rekemenkan kengkawan pada sue untuk kami hasilkan sebuah pelamin yang cukup indah dan unik..Atas permintaan pelanggan sendiri kami cuba buatkan yang terbaik dan lain dari yang lain...dna terima kasih sebab berikan kepercayaan pada kami di The House Of Red Gincu

DyaMohd said...

your most welcome sue!! great job shuld get a great compliment too!!!

Abang Jonni said...

waaaaa.... dahsyat pelamin...