Aksi terlampau dia Internet Cafe

Hadoiii la...pagi2 jumaat ni memang la lemau skit nak keja kan.Coz sok cutiii...muahahhaa..
Dok tersengguk- sengguk kat depan PC sambil dok filter keja mana nak wat dulu tetiba " YOU HAVE 1 NEW EMAIL".... adoii la..da la malas nak keja ni. Sape lak yg send email pepagi nih..

Gua pun membuka la email tu..Er...takde isi pape pun but juz ada 1 attachement file je..Ape lak ni.. Nak bukak ke taknak..kang kalo bukak, takut virus je.. kalo tak bukak lak,mana tau ada sumthing important plak.. So gua pun decide bukak je la..

1
2
3


Teeettttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skali gua dapat gambar ni....








ceh...rosak pagi jumaat gua yg suci ini.Muahahahaha... Awat yg bogel adik weh..panas sangat ka kt CC tu..cian la haiiiii...


Korang jangan tiru aksi ni lak tau.Huhuhuhuhu

1 comment:

Abang Jonni said...

harharhar.... tak yah pasang aircond la camtu...