kawan gua tunang artis????

Slamat Evening korang!!! cer tengok tajuk tu, dah macam si kepoh lak gua ni kan. Heheheh.. ni smua kawan gua si Aisyah @ Maknya la punya pasal ni. Kecoolan gua telah di robek oleh 1 gambar dalam wall post FB dia. Nak tengok gambar apa??? if agak2 tak cukup besar,korang zoom lah ye? hehehehe



Haaa..gambar ni lah yg telah menjadi issue panas kami di FB tadi. Tu adalah gambar tunang Farah Breep2 or Farah AF2. Masa aritu gua memang tau Si Farah ni dah bertunang on 25/12/2010. But gua tatau sape la jejaka bertuah yg jadi tunang dia tu. Then bila si Maknya ni tagged pic ni, baru la tekejut rangers gua. Rupa2 nya si Farah ni betunang dengan Johan Johari iatu schoolmate dan penah jadi classmate gua gak masa skola menengah. Hadoii la..kecik betoi Malaysia ni kan..? Bila geng2 skola da mula di tagged, macam2 komen la yg kami bagi.Ahahahaha..majority smua pakat terkejut beruk bila tgk pic ni. Yang paling kepoh dah tentu la gua,maknya dgn Ratna.Huhuhuhu..

Haa...ni bakal mak mertua Farah dan juga merupakan bekas cikgu gua.Harharhar..Nama dia Cikgu Salma Baris. Tapi dia tak pernah ngajar class gua.Gua rasa dia penah ajar class Maknya dgn Ratna kot. dan juga class anak nya sendiri iaitu si Johan itu. Johan ni banyak haii sejarah dia dgn kitorang smua. Apa yg gua leh ringkas kan kat sini, dia ni ala kasyah dalam lagenda budak setan tu.Huhuhhu.. [boleh ke gua bg contoh Kasyah ni?tp contoh ni more tu kenakalan dia la ye].

Apa2 pun, gua dan juga kawan2 yg lain smua mendoakan kebahagiaan pasangan ini. Weh Johan,kawen nanti jangan lupa jemput kami naa..Muahahahaaha..

Nak tengok lagi pic tunang dorang?? sila la ke link INI wokeh!!

p/s: to geng2 Munshi,meh kita sambung gosip kat wall Maknya k. (^_^)

4 comments:

Galeri Renjis ENTP said...

hahaha...dia ni mmg macam Kasyah bila time skolah dulu....sekarang ni tatau la camna kan...mesti dh best gila sbb tu si Farah ni bole tersangkut ngan dia... :D

Abang Jonni said...

aku pun teringin gak kawen2 artis neh... harharharhar

DyaMohd said...

ENTP: err..awk pun 1 skolah dgn dia ke?err..do i know u?

abg jonni: kalo ko kawen dgn retis..haruss ko kena jemput gua k..kalo tak,sentap!!muahahahaa

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wahh...!!
nanti sure korang dijemput ke majlis tawen diorang kan..
beshnyaa!!
suka farah breep2..!!
comey sangat bertudung!!


salam singgah dari mummy weiyda❤
keep it up blogging ya dear❤
(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog