SELAMAT PENGANTIN BARU JOHAN & FARAH

Waaaaa...sorang lagi kawan sekolah CR dah selamat bergelar suami orang. CR ni bila lah lagi kan..Muahahahha...

Kalau before ni CR ada post kan pasal dorang bertunang dekat SINI kan, semalam 15hb Julai 2011, dengan sekali lafaz je, Johan dah sah bergelar suami kepada Farah Diana Anuar or Farah Breep2 tu.. Tahniah sekali lagi CR ucapkan. Semoga perkahwinan u olss ni kekal hingga ke akhir nyawa ye..




p/s: errr...tatau la lagi kalo geng2 skolah ni dapat jemputan kawen dia kat Penang ni kan.Dapat or tak,kawan2 tetap doakan yang terbaik untuk hang dengan farah.. Jangan nakal2 lagi wokeh.Nanti aku message hang lagi kat FB adik hang.Muahahahhaa... :p

~~ C.H.O.W ~~
CikRangers(CR)

5 comments:

H.J said...

cik rangers bila plak??haha

Nurulhuda said...

huda bru wat button follow and dashboard kat atas belah kanan.. nnt follow balik k..
thank cik rangerssss~hehe

CikRangers (CR) said...

H.J: CR eh?muahahahhaa...tah la..ada blom sampai jodoh kot.doa2 kan la ye..heheheh

huda: wokeh..jap CR skodeng k

Ora_Adzlin said...

wah..dah kawen rupanya johan...harap2 jemput la smua member2 munshi..kan kan :)

CikRangers (CR) said...

lin: tu la..hehehehe..leh wat kpo2 amik gambaq..wakakakaa