perangai korang time driving..

Sapa yang suka driving car?? Kalu nak ikutkan hati ni, CR tak suka sangat driving. Lebih suka dok sebelah jadi co-pilot je.Hehehe..tapi nak buat camne kan, dah dalam idop ni memang nak taknak kena la juga driving. So bila dok lelama dalam keta tu, sure ada je habit pelik-pelik yang nanti keluar kan? Ada yang suka kunyah sweets time driving,ada yang nanti bukak radio kuat-kuat bajet macam dia sorang je ada radio kan..hahahaaha..adoii..so macam-macam la..

CR pun ada gak habit yang agak pelik masa driving.. Dulu habit ni takde pun. Recently ni je syok plak rasa buat benda-benda camni while driving.heheheehe.. Nak tau ape?

CR SUKA BUAT KONSERT DALAM KERETA!!!!!





Haaa...buat konsert wokeh..jangan memain.Dahla buat konsert, pastu CR akan make sure setiap lagu yang CR sing-sing tu CR nanti record.Muahahaha..gila pelik kan??? Tapi habit gila ni just akan jadi bila CR dok sorang-sorang je dalam keta. Kalau ada orang lain tu CR tak buat la. Nak plak time traffic jamm, lagi la sakan CR buat konsert secara besar-besaran. Siap dengan dancing-dancing lagi tuu.. Pedulik hape orang tengok kan..Dari nak layan tension dalam jamm tu. Aleast CR do sumting yang buat CR tak tension. Ngeee...







So,apa habit u olss pulak eh?????

~~ C.H.O.W ~~
CikRangers(CR)

5 comments:

Fariduddin El-Islam said...

jom join muslimah fashion contest http://ridoma.blogspot.com/2011/07/ridomablogspot-muslimah-fashion-style.html

Ku Azhar said...

ha ah...same la ...ku pun slalu dpt idea time bwk moto :D

eh..CR dh follow ku blm? hehehe ku dh follow dh tau :p

CikRangers (CR) said...

fariduddin: ok..japg CR terjah blog k..

ku: opkos la i folow...hehehehe

Akulah Pak Lan said...

pak lan suka bawak laju...siku kanan mesti sangkut pintu kereta n tangan kanan letak kat kepala..

CikRangers (CR) said...

Paklan: pergh..abeh macho la kan camtu..patut la awek2 tergoda..pewwwittt!!!heheeheh :p