JOHAN & FARAH'S WEDDING

Happy Weekend olsss.. apa aktiviti u ols smua arini??? Hope semua happy2 lah ye.. Hurmmmmm.. CR baru balik dari wedding je nih. Letih pun tak abes lagi. Letih sebab pe?? Haa...sebab dok harung jamm kat Stadium PISA tu coz arini ari last MATTAFARE Festival. Niat hati nak gak pi ushar2 pakej cuti2. Tapi malas la plak dengan sesak sangat camtu..

So,mai CR share serba skit pic yang sempat CR amik masa pi wedding Johan tadi....


Tudiaaaaaa....pengantin mai dah...sendiri drive wokeh..hang memang serr la Johan..ahahahaha...


Ferrari plat SS57...dari jauh dah dengar ngaum2 bunyi enjin... Aluhaiii..bila CR leh ada keta camni gak kan?huhuhuhu...


Get ready nak masuk dewan.. Farah sempat senyum kat CR masa ni...




Ni pelamin dorang..memang cantik..abaikan je k pic yang senget menget ini..Hahaha..ni terjadi sebab CR kurang pokus la arini... pelamin ni panjang lagi tau sampai ke tepi...




Ni close up..cantik kan u olsss????



Smileeeeee........ (^_^) Selamat Pengantin Baru kawan!!!!




Aksi wajib before smua nye berambus pulang...Hehehehee.....alamak!!! muka farah terlindung lak..Opss..sowiii Farah...


Haaa...tu je la pic yg CR leh share dengan u olss smua. Ada pic banyak lagi nih. Tapi da malas nak resize..hahahahaha.. So far, wedding dorang ni simple but melepsss k. Lastly to Johan & Farah, SELAMAT PENGANTIN BARU YE KORANG!!!! Nanti kalo ada reunion lagi, Johan leh la bawak Farah dah..Hihihihi...



updated: lupa lak nak cakap yg emcee utk wedding arini is Abg Aziz Desa yg pengacara nasi lemak kopi O tu..lupa lak nak snap pic dgn dia tadi.hahahaha.. but he is nice person la.memang org berpengalaman bila jadi emcee handle majlis memang TERBAEKKKK lah!!


~~ C.H.O.W ~
CikRangers(CR)

2 comments:

nurul harnani said...

johan kawan awk ke? simple but nice kan?

CikRangers (CR) said...

harnani: ye..johan kwn saye..sgt simple tp cantek..suka sgt masa pi tadi.