perlu ke nak cintan cintun atas moto???

Haa..soklan kat atas tu CR nak tanya kat semua kapel2 yang bercinta ni..sebab CR rasa laki bini takkan buat benda alah camni kan?

U ols rasa bengang tak bila drive keta kat jalan raya pastu depan u ols ada sbijik moto ni dok bawak macam dia punya jalan je??  Suka2 nak slow, nak break2 nak gelong2.. U ols pulak masa tu agak rushing and need time to sampai kat satu tempat ni dalam masa yang di tetapkan. Bila u ols amik inisiatif potong je moto tu, u ols nampak si penunggang dan pembonceng dengan sakan dok wat filem Industan atas moto. Haaaa...rasa macam nak kasi penerajang enamplohenam harkat je kat dorang kan??

 Haaa..leh tahan ke kalau bawak moto camni tengah2 jalan a.k.a express way...???? mcm siot je kan????

Eee....CR dah terkena situasi camni.Dah la orang dok rushing gile. Boleh la moto tu masuk lane kereta then suka suki dia je nak slow then susah kan kita ni kat blakang nak memotong. Bila dapat chance unutk potong, ushar2 si pakwe ni baik nye dok main pandang2 kat awek dia. Cer u olss bayangkan tangan dok pegang handle moto while moto tu dok gerak.Tapi kepala dia dok baekk punye teleng tengok muka awek dia kat blakang. Mana la moto tu tak gelong2 tengah jalan.Dah la tu siap dok gurau senda lagi.

"GUA BUKAN NAK JELES LU ORANG ADA AWEK/PAKWE NAK GURAU SENDA LA BHAI..TAPI AGAK2 LA SAMA.JANGAN LA TENGAH2 JALAN TU.CONSIDER LA ORANG LAIN SAMA. KALAU NAK BUAT CINTA INI INDAH DAN HANYA MILIK KITA BERDUA AJE, APA KATA STOP JE MOTO TU TEPI JALAN THEN BELEK LA MUKA AWEK/PAKWE LU TU PUAS SAMPAI  LEBAM!!! "

CR harap takde la kengkawan CR dalam ni yang buat perangat tak semenggah ni jugak k. Tak jadi apa2 takpe la. If kena langgar dari blakang pastu tergolek tengah jalan darah2 bagai camner? Haaa..beringat sebelum kena wokeh.. Khidmat pesanan semi-ringkas ini di bawa oleh PinkRangers.Fm... (^_^)


~~ C.H.O.W ~~
CikRangers(CR)

8 comments:

allysponti said...

skrg ni,,bkn atas moto je,dkat sekolah pon depan C I K G U berani buat benda tak senonoh!

CikRangers (CR) said...

tue la kan..macam2 la..yg teruk nya tak sayang nyawa pun..adoii laaa

azu said...

mmg xpatut la mamat n aweks tu..bahayakan org lain..hai, Azu dtg dr protege Jamaluddin.net. tahniah!
jemput singgah!
http://azumie.blogspot.com/2011/07/wanita-dipotong-kaki-diceraikan-anggota.html

CikRangers (CR) said...

memang x patut kan azu?eh..sama2 protege la ye... hye Azu.... :)

mykhalis said...

hehe..jgn silap..Khalis masih lagi tunggang moto ngan isteri tau..lagi kerap brek..hehe

CikRangers (CR) said...

hahahaha...okies..tp khalis tak toleh2 muka wife khalis masa tunggang moto kan...?hihihih

**::CIKNUURUL::** said...

langgo kan ajee,..erk,kejam la plak,.huhu

CikRangers (CR) said...

sgt kejam plak tu cikNurul..kang naya je masuk lokap.hehehee