Wow!! kelassss rambut hang nyah!!

Weeeewiiitttttttttttttttttttttttt!!!!! ni hau ma???? hehehhhe..Salam Jumaat u olss.. Wah.pejam celik celik pejam dah masuk Ramadhan ke5 dah arini. Alhamdulillah masih diberikan kekuatan dan nafas oleh NYA untuk terus menunaikan rukun Islam yg ke 3 ini..

Pagi ni CR tak mau potpet2 manyak pasai mood agak kelaut perhentian nih.. So u olss smua layan je la pic kat bawah ni naaa.. If mood ada mariiiiii nanti, CR rajin2 kan lagi jari menaip wokeh...cayaaanggg u ols ketat2..Hahahahaha... :p


                                                           ~~
                                                           ~~
                                                           ~~
                                                           ~~
                                                           ~~
                                                           ~~











pssst2.....agak2 kan, dia ni ada related dengan Alleycats tak? opssss!!! ~~~Lariikkkkkkkkkkk..~~matiiilahhhhh....~~~!!!!!!

~~ C.H.O.W ~~
CikRangers(CR)

2 comments:

Ecah Ecot said...

ni bkn kelas jek ni..ni meletop nyahh..haha

CikRangers (CR) said...

hahaha..kan..sgt melepsss... :)
psst2.kot2 nak wat rambut raya ke..