korang dalam hari apa?



 Eh...tikus dah bawak lari lak button CTRL tu..huhuhhuhuhuhu.. biasa la..posa2 ni stok makanan kat opis ni pun takde la kan. tu tanda protes la tu sampai button keyboard pun dia bawak lari..hehehehehe





Errrrmmm.....nak dekat raya dah..dalam cuti2 mood..  today is TUESDAY.. but based on image kat atas ni kan, u olss rasa, u olss dah dok dekat hari ape dah?Hahahaahahahaha...

~~ C.H.O.W ~~
CikRangers(CR)

7 comments:

Akulah Pak Lan said...

Gambaq ngan qoute kau sempoi...

CikRangers (CR) said...

hehehehe..paklan lani dok dlm ari apa?ka paklan lah yg gagau button ctrl itu??hehheheh :p

mykhalis said...

tak rasa nak cuti sebab tetap keje keje kje

Wanz Mejuez said...

gambar di atas tu khas untuk pekerja kerajaan je... ahahaha

Dzarief Zuhdi said...

haha.. aku sokmo ari jumaat .. cuti tak buat apa daa.. wuuu

Mizz Atie Zieya Shukri said...

hahah....kelakar monday to friday tuh..
tpi tu la hakikat nya..
bila friday ja..
pasti bertenaga

kopisoda said...

biasanya hari khamis lagi ceria sebab jumaat apply cuti jadi cuti pun jadi tiga hari hehehe