Jejari Runcing, APEK, Jimmy Shenly & Suhaila...

Nampak tak nama2 kat title entry nih??? Tu adalah nama2 yang tengah hot sekarang ni dengan issue cerai berai dan putus tunang dorang. Hurm...ekceli CR sangat2 kesian kan dorang ni coz hal yang bagi CR should jadi as hal peribadi, dah jadi hal public. Dari orang tak tau baek buruk pasangan masing2 terus orang tau and paling teruk orang siap wat andaian sendiri.Aduyaiiiii..

Macam kes APEK & Elia tu.. tak payah la kot kita nak sebok2 curahkan RON97 lagi kat dorang. Ni tengok kat belog jejari runcing banyak gile komen yang menghentam Apek. CR tak masuk pihak  mana2 coz bukan CR kenal dorang ni pun. Bukan takat tak kenal,jumpa pun tak pernah. Apa yang jadi antara dorang mana la kita tau.Semua orang kan tak perfect.. So,sapa la kita ni nak sebok2 jugde2 orang. Kalo setakat nak bagi komen semangat tu ok la.Ni ada yang macam emo terlebih apedehal kan...???

Pastu kes Jimmy Shenly dengan wife dia lak.. Aduyaiiii... Ni lagi tahap sadis ni. Siap si bini dah bukak aib si laki.Hurm..tah betul idak kita pun tak tau. Sepatut nya menda2 rumahtangga ni selesai kan elok2. Tak yah guna media pun takpa. Memang orang akan cakap "dah memang dorang tu public figure.opskos la media kpoh2 nak tau hal dorang"...
Yes...memang betul dorang ni public figure. Tapi ada benda yang rasanya tak payah nak guna media kot. Bila dah guna media, benda dari kecik jadi besar. Benda tak ada di ada2. Haaa..paling teruk benda dalam kain pun smua orang leh tau. Ada pikir tak bila dah guna media ni, efek nya bukan takat shorterm ja. Sampai bila2 pun orang akan cakap dan ingat!!! Kesian dekat baby Jimmy Si Zahra tu. Jangan bila dia dah besar nanti,ada gak mulut2 yang kpoh gitau dia pasal ni. Or maybe dia sendiri terjumpa link2 yang ada issue mak dgn ayah dia ni in future. Agak2 apa perasaan dia????

Bayangkan macam kes Apek dan Elia tu, andai nya dorang memang dah takdak jodoh and 1 day masing2 dah bahagia dengan pasangan baru. Ingat mulut orang akan stop bercakap ke?? Otak manusia jarang  nak lupa benda2 yang buruk ni. Ambik contoh Mawi dengan Ex dia si Ina Naim tu dah la.. Siap orang samakan kes Apek ni sama macam kes Mawi dengan Ina Naim.  But the truth behind ni, kita tau ke?????

So, tak yah la kot kita ni dok sebok2 pasal dorang. Dah la sebok,siap pandai2 wat conlusion sendiri lagi tu.Muahahaha..bajet macam kita ni kat tempat dorang je kan. Biar lah..semua Tuhan dah tentukan. Kita doakan lah yang terbaekkk untuk dorang. Tu lebih elok rasanya...




~~ C.H.O.W ~~
CikRangers(CR)

5 comments:

Ku Azhar said...

btl2..kadang2 org media nie sama2 buat kita kongsi dosa sbb heboh2 psal hal keaiban org...huhu..senang2 skrng xnk tgk berita psal artis..laju je penimbang bahagian dosa naik..

CikRangers (CR) said...

kan...dari dpt dosa free bln2 posa ni.doa2 kan dorang happy dan temui jln tebaekk je..tu lg bagus

Taufan Bin Ribut said...

bulan puase tak baik gosip ^_^


Entri Terkini :10 alasan munasabah kalau korang tak nak puasa

Entri terdahulu :Belajar shuffler dengan mudah



Watch my video songs ^_^

Darkbatman said...

btol2.. mulut org xkn stop bckp. tp lme2 nt sume akn lali. kehkehkeh

CikRangers (CR) said...

topan: haa..sy tak gosip eh..sy nak curuh dorang ni kurangkan gosip2 ni tau..hhuhuhuh

darkbatman:kan..posa2 ni pun kpoh je nak tau hal org.ayooooo...