Gua Mau Manja Manja Sama Lu

Pergh..tajuk entri tak menahan kan..hehehe.. Dah macam segmen malam Jemaat kan Suriafm ja..muah2.manja2 je..hhuuuhuhu.. Opsss....!!!


Wahai orang2 kampung sekalian..mai la kita sama2 sertai bloglist ini..nak tau bloglist apa?????

Sila click kat banner untuk direct ke entry tuan punya belog naaaa...

Even CR tak lah di kira sebagai blogger tegar dok hupdate blog 5 6 entri sehari, CR tetap nak join gak. Peduli arr kalo si Mejuez tu takmau letak dalam bloglist dia pun kan.. Janji CR dah join tanpa segan silu nya.hehehehehe...


~~ C.H.O.W ~~
CikRangers(CR)

5 comments:

Wanz Mejuez said...

ehehehe kali ni gua dapat bermanja2 dengan blogger ni plak... gua da letak PinkRangers dalam bloglist gua..

muah2.. thanks yea...

CikRangers (CR) said...

hahaha..tenkiu2..letak jgn tak letak..mai kita manja bersama2 naaa..hahaha

Wanz Mejuez said...

dah letak dah.. >_<

MyShok said...

salam CR,nak manja2 eh?kalau ada masa jom lawat n follow sekali my blog..tq

CikRangers (CR) said...

mejuez: heheeh..tenkiu naa..meh CR banja nasik kandaq bukak posa ni.heheehehe

MyShok: ala..xleh nak tekan folow la.buton follow x nampak.follower pun x nampak.cer check sat.