Ini memang dasyat!!

Pergh...masa dapat email ni tadi memang CR agak terkejut. Ekceli CR ni jenis blur sikit orang nye tau.. So,dah renung lama-lama baru lah CR paham cerita di sebalik cartoon ni...

Nak tau ape???? Mai kita tengok naaaa....

Tapi awai-awai CR nak warning nih..jangan ada pulak yang kata CR ni lucah je kerja nya yeeeee.... ni just sharing-sharing je yeeee...




Opssss......memang komik ini akan meluzaaah kan dan CR just dapat ni dari email k...

~~ C.H.O.W ~~
CikRangers (CR)

3 comments:

Abang Jonni said...

aiyakkkkkkk.....

cplud miera said...

hahahahaha...singgah ziarah CR

lepak said...

hahahaha......lawak2 .......mmg lawak lah.....huhuhu.........