kepada rakan sekerja yang ai sayang...

Kehadapan rakan sekerja yang ai sayang sangat-sangat,

                Ai pelik la kenapa semenjak dua menjak ni yu terlalu paranoid kat ai?? Ape salah ai ye? adakah ai telah membuat gangguan emosi atau gangguan seksual terhadap yu? Ai dah penat sangat2 tau nak pikir ape la salah ai sebagai insan yang nan hado ni sampai yu nak caras2 ai..... Penat tau otak ai ni dok pusing2 rewind apa la salah ai ni..

                Asal ape yg ai buat semua nya salah dekat yu.. Ish3..sampai hati yu tau.. Yu tau tak yu dah kecik kan hati ai yang semang nya kecik ini even badan ai je yg besar.. Yu memang kejam!!! Setiap hari nak datang keja, sure ai mintak dari Allah supaya di permudah kan smua urusan ai kat pejabat ni. Tapi kan.. ai rasa yu ni memang rejim zionis la. Tetap nak cari jalan untuk caras ai kaw2 punya.. sob..sob..sob..ai sedih tau yu..

               Rakan sekerja yang ai sayang,

                Ai ni bukan lah kaduk naik junjung..even kaduk tu pun ai tatau menatam hape.. Tapi ai tak penah lupa jasa2 yu kat ai. yu banyak tolong ajar ai slama ni. Tapi sejak2 yu naik pangkat, yu dah mula hover ya hamat sangat. Berlagak kekwat toksah dok cakap la.. Yu langsi sama ai tau.. Silap ai sikit je yu kasi kecoh sama bos macam la ai ni dah kasi jahanam opis ni.Eh, maybe yu lupa, opis ni pun bukan nya yu yang punya, kita sama2 kuli je pun.So, pehliss la jangan dok kekwat sangat...

               Tiap2 hari kan yu..ai berdoa sangat2 agar yu kurang rasa paranoid tu kat ai.. Ye lah, kalo ai ni mahluk asing takpe la gak. Tapi ai ni pun manusia sama macam yu gak. Even ai tak banyak knowledge macam yu, tapi ai dah cuba yang terbaek tau. Yu jangan ingat yu dah cukup terror yu sudah bagus la.. Yu silap la kalo pikir camtu. Oohh..lupa plak..dunia ni ada hukum karma tau. Nanti yu kena la balik apa yang yu dah buat tu. Yu takkan paham smua ni sebab yu tak tau.. ish3...see...see.. ada gak benda yang yu tak tau kan?? So jangan dok buat pandai sangat!

               Rakan sekerja yang ai sayang,

              Kadang2 ai memang terpikir nak balas balik je apa yang yu dah buat kat ai..tapi takpe,sabar ai masih ada. adoii..syukur lah sebab tuhan kurniakan ai kesabaran yang tinggi. Tapi sabar manusia tetap leh goyah, jangan sampai 1 day gua caras yu kaw2 balik dah la. Time tu baru la yu tau langit ni biru ke tak..

              Haaaa..lagi satu, yu jangan la pulun sangat2 dok show2 macam yu sorang je yang leh wat keja tau. Nak BODEK bos lettew... eeeeee...geli nokssss...  Yu jangan ingat bos pun suka sama yu la.. even yu keja bagus tapi kalau attitude yu ZERO, YU R NOTHING K!!!!!

             Sekarang ni siyesly said, ai memang tengah geram tahap angry bird dah dengan yu ni. Kalau lah time ni kat umah, memang ai dah letak dah pic yu kat menatam ijau tu tau dak????
eeeeee..sabor je la... So, sebagai penutup surat ini, gua dengan berat hati nye nak cakap ai dah ilang respect sama yu.. Lepas ni memang yu takkan ada dalam senarai kawan opis ai  la.. Haa...pastu kalo lepas ni if ai agak langsi sama yu, yu sendiri tau la sebab nya.. LU LANGSI LU MATI BEB!!!!!


Sekian, Terima Kasih..

Yang Benar,

CikRangers

3 comments:

H Y D E said...

sabar pinkrangers. dia paranoid you lawa lettew. *gurau*

Nyamuk Terbang said...

ala adat la
dkt tmpt kerja mesti ad org yg xpuas hti

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

haha..

kasi mati itu orang la..

Oil and Gas Blog