ish2..syahdu syahdan nyaaaaa...

Judul Lirik Lagu: Dik


dik, aku pinta kau akan slalu setia
dik, aku mohon kau slalu menemani
saat ku tengah terluka
kala ku tengah gundah

Reff:
ku akan menjagamu
di bangun dan tidurmu
di semua mimpi dan nyatamu
ku akan menjagamu
tuk hidup dan matiku
tak ingin, tak ingin kau rapuh

dik, jangan engkau pergi tinggalkan aku
dik, ingin aku cinta dan cinta slalu
saat kau tengah terluka
kala kau tengah gundah

Back to Reff

kau akan menjagaku
di bangun dan tidurku
di semua mimpi dan nyataku
kau akan menjagaku
tuk hidup dan matiku
tak ingin, tak ingin kau rapuh


Okiessss... sila hayati bait2 lirik kat atas ni. Sangat2 tacing wokeh. Kalau nak layan feeling lagi, sila lah cari sendiri lagu ni.Hehehehe...

CR dah lama minat dengan lagu2 Wali Band ni.Bukan nak over agungkan band luar ye.. Tapi bagi CR, WB ni dia ada kelainan skit dari band2 yang lain plus vocal Paan vocalist dia pun sangat lah merdu syahdu syahdan gituuuu...

Sape2 yang ada nengok Wali Band Cari Jodoh kat Astro masa Raya dat day, sure tangkap lentok nye dengar sora Paan nyanyi live smua lagu2 hit dari WB. Paling tak boleh blah CR siap leleh air mata lagi kot masa dorang perform lagu Baik2 Sayang tu.Gile tacing sangat sampai ke qalbu. Sob..Sob..Sob... [sila kasi saye tissue untuk lap lelehan yang tubik ini..]

Kalau lah dapat future hubby yang leh nyanyi best macam Paan ni..mak aihhhh...memang nak suruh dia dodoikan tidor doplohempatjam lah... Muahahaha

Okbai... *matilahhhh..................* :p

~~ C.H.O.W ~~
CikRangers(CR)

2 comments:

Wanz Mejuez said...

nah ni tisu awak minta tuh.. hehe


awat ni nak sedih2.. namau2.. kan ari raya ni kena la selalu ceria yaa..

Selama Ari Raya yea awak.. sorry lama tak singgah sini...

CikRangers (CR) said...

hehehhe..amboi...wangi nyaa tissue mejuez ni..tenkiu2..x sedih2 aihh..saja dok emo skit.wakakaka