beromen dalam kereta???

Assalammualaikum olss.. Alahai lama nya CR tak update blog ni.Sampai password blog pun dah lupa.Ehehee.. :)

Ekceli kan, CR nak update pasal 1 insiden tak senonoh yang berlaku depan mata CR petang smalam pas balik keje. Hurmmm..camner nak mula pun CR pening nih.. Rasanya better CR kasi hint dengan screen cap kat bawah ni dulu..


Haaa..agak2 boleh teka tak ape dia??

Macam ni smalam masa CR dok jenjalan kat parking kereta, CR lalu la kat belakang 1 kereta Saga FLX ni.Kereta dalam parking lot tapi enjin tak mati pun. CR pun toleh la tengok. Mak hai..baekk punye dua orang mahluk gelap ni dok ciom2 raba2 peluk2 bagai!!! CR pun lelaju jalan terus ke kereta CR yang just selang 2 kereta je dari kereta mangkuk hayun tadi.

Belum sempat CR bukak pintu kereta, tengok2 kereta tadi tu dah baekk punya Ter-Reverse laju! Homaiiii...makhluk 2 ekoq tu marah kan CR ke?? Pastu nampak si awek dok sengih2 macam kerang busuk kat CR!! Alahai...rupa2 nya kereta dorang tu tak sengaja pi reverse. Bodoh betul buat projek juta2 sampai tak sedar tertolak gear. Fokus sangat khennnssssssss :p

Yang nak ngamuk nye, cer u olss imagine time tu tanpa sedar ada orang lalu belakang kereta tu then kereta tu pi reverse??? Tak naya ke orang tak bersalah tu kena rempuh!!! Aduhaiiii..memang time tu if ada batu mau je CR baling kat dorang.

STOP tengok, CR masuk dalam kereta. 

Aduhh..memang makhluk sengal ni tak puas2 lagi lah..dorang masuk semula ke parking tu and continue ape yang tergendala tadi. WATERPARK SUNGGUH!!! 
And paling tak boleh blah, when si awek tu macam nak menunjuk kat CR ape yg dia tengah buat sebab dia asyik toleh2 arah kereta CR je then sengih2.. CIBAI GILA!!!! dah la petang kot masa tu.Nak krabat2(panjat) laki hang pun p la hotel beruk oiiii!!!Takkan kat public camni pun jadi kerja.. Memang geli geleman CR nengok nye..






Eeeee....tak tahan sakit hati punya pasal, CR cepat2 start kereta then blah. Siap bunui hon kuat2 lagi kat dorang tanda marah. If ikut kan hati ni, mau je turun kasi penampor laju2 kt muka sekor2.. Till hari ni CR dok panas hati lagi bila tringat kan insiden ni. Dalam banyak2 kapel yang pernah terkantoi dengan CR kat parking selama ni,

INILAH KAPEL YANG PALING SENGAL + BODOH PIANG + TAKDAK KAVER + TAKTAU MALU YANG PERNAH CR JUMPA!!!!




~~ C.H.O.W ~~
CikRangers(CR)

4 comments:

Akulah Pak Lan said...

X pernah try lagi skill dalam reta kot tuh yang sampai tertekan reverse gear.

cik chinta said...

fobia trus kn? dlu pnh gak skli terkena. kat parking mekdi. sebelah kete i lg. gile ah. situ rmi org kot?

blogtilldrop said...

waterpark...??? hahaha
keghabat dan hinggut kereta tu... biar potong stim,hahahaha Entry Terkini Blog2shout: Klik sini..:)

CikRangers (CR) said...

PakLan: ahahahaa..maybe la..tapi aku rasa depa ciwi keta baru tu.pasai tgk plate number pun baru punya

CikChinta: haaa..gile kan org camni???bodoh betul

blogtilldrop: ahahahahaa..adoyy :P