OMBAK RINDU....

Hye olsss... hehehehe..CR kembali lagi pas dah lama tak potpet2 dalam ni.. Hurm...camne nak mulakan entry ye??? Tu la pasal. Sape suruh tinggal blog lama2..kan dah nyanyok!!! :p

Oklah.. today CR nak share sikit komen CR lepas nonton filem OMBAK RINDU tu.. First of all kan, ape yang CR leh cakap filem ni takde la best sangat pun.Boleh2 je.. Cuma tabik toing2 kat Aaron Aziz coz dia berjaya bawa watak dia dengan baik. Part nangis tu memang tak tahan la.. Buat CR fall in love je dengan beliau tau.Ahhaahaha.. Ok STOP merapu.. !!!!

Meh kita tengok ape komen CR kat bawah ni ye..... Cekidaut!!!!
Eh,before tu CR nak tanye dulu ni.. Ape perasaan uols masa tengok and after tengok cite tu????

adakah seperti ini???

 ATAUPUN INI???







Perasaan dan juga emosi CR masa sedang dan selepas tengok cite tu memang seperti gambar yang kedua..AHAHAHAHAH..adoii..memang gelak sampai keluar wayang la.. sebab???

1. Audio cerita yang kejap2 lari ke kiri..kejap lari ke kanan.da macam tengok cd cetak rompak je.. [maybe audio TGV tu ada porb kot that nite ]

2. Izzah ajar budak2 ngaji tapi CR notice kain baju kurung dia agak jarang..huhuhuhu..masa kayuh beskal nak balik umah tu leh nampak ye..

3. Scene Izzah bagi makcik dia mandi.alololo..izzah leh je pakai slendang ala2 dato CT then macik dia si antu kaklimah tu berkomban baekk punye..ahahahahaha..

4. Bila mak si harris tu bediri kat swimming pool.Mah aihh makcik..besar nye dada..Nak jadi model  La-Senza kah?Pastu bertambah gelak bila Harris cakap " U look great mom"!! ahahaha..sah2 anak dia kutuk. Lagi pecah perut bile ada org kat blakang CR cakap "eee..makcik jijah ni pakai mampelam kot dalam tu"muahahahahaahahah..gila mati nye kutuk!!!

5. Press yang wat coverage masa Milla sampai kat Airport..Cer uolss tengok betul2 cara dia cakap dan pegang mic.gile lawak la..

6. Time izzah dgn harris dok peluk2 baekk punye atas batu kat pantai tu..uols perasan tak tetibe je ada amoi mana tah lalu kat blakang pakai baju pink dgn suar pendek????
baru rasa nak geli2 touching feeling2 di lamun cinta dgn Aaron Aziz terus pecah gelak bila nampak kelibat amoi tu tanpa bersalah nye kat blakang.Ahahahahaha... ayoooooo..sungguh2 potong stim la hakak weh!!!!!

7. Ni yang last ye..malas dah nak type panjang2.. Okeh, uols perasan tak masa scene last time izzah dgn harris dok dalam pondok dekat sawah tu. Pastu si milla datang then izzah pun bangun nak jumpa Milla. Haa...time ni uols perasan tak kat blakang izza tu nampak sangat2 la clear benda kotak warna itam(ala,yg macam batery kt wayar lappy tu.CR taktau nama dia.Sori).. Benda alah tu ada dalam belakang baju kurung izzah...


Hurm... Tah la..CR cuba juga nak feeling lebih2 masa tengok ni. Tapi sayang nye NAN HADO!!! cuma agak syok bile tengok awek depan,kiri,kanan blakang smua dok sotset2 dgn tissue.. Haiyaaa...air lelehan dah overload tu..Ahahahahahaha...

Apa2 pun.. cite ni still boleh la nak pego tengok k...coz lain orang,lain feeling nye kan.. My last word..

I LAP U LAH ABANG AARON!!!!ahahaahahahaha


~~ C.H.O.W ~~
CikRangers(CR)

5 comments:

Akulah Pak Lan said...

tudia punya khusyuk sampai nampak benda semua tuh. hang mmg dahsyat

CikRangers (CR) said...

PakLan: ayat hang salah la weh.kalo aku kusyuk feeling2.aku xnampak la smua tu.hahahahaa..tapi ni memang clear weh.aku kuaq panggung dok leleh2 ayaq mata gelak non stop.wakakakaka

Liyana Shaz' Amiera said...

ko ni Dya kutuk tak hagak2 laa...ini kali pertama la akak takmo nak tgk bende2 cemtu dan buat tak layan je. dari segi props cite melayu mmg agak fail kan...cite ni pun mcm tak relevan dgn zaman kita dah mcm ala2 old fesyen je sbb novel ni kan dah lama. cuma mcm dya kata la penariknya mmg la abg aaron :) yg lain tu mmg biasa2 je. ntah kenapa depa pilih lisa surihani jadi milla yg bitchy tu sbb sangat tak kena gaya. make up je dah out. pastu nampak sgt kena over jerit. aaron sorang je yg buat mata org terpaku nak tgk kekeke...ape2 pun kata org novel sebenar lebih tragis...pasni nak cuba baca novelnya pulak..syabas atas keprihatinan anda!

CikRangers (CR) said...

kak yana: ahahaha..bkn ngutuk kak.komen ikhlas ni.. :)

Anonymous said...

hiya dyamohd.blogspot.com blogger found your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer backlink checking search engine strategies seo backlink service automatic backlinks Take care. Jay